bortskaffelse af batterier til et høreapparat

Batterier indeholder kemikalier og tungmetaller , der kan forårsage miljøfarer , så det er vigtigt at korrekt bortskaffelse af dem . Høreapparat wearers har forskellige muligheder for sikker bortskaffelse af deres høreappa- batterier

Komponenter


høreapparat batterier typisk er sammensat af kviksølv , sølv eller zink . Undersøg pakken for at finde ud af , hvad metal er i dine batterier . Bortskaffelse instruktioner kan være trykt på bagsiden af pakken .

Husholdning farligt affald websteder


En af de bedste måder at bortskaffe af høreappa- batterier er ved at tage dem til din lokale husholdninger farligt affald indsamling site . Spørg din kommune regering, en genbrugsplads , eller dit skrald firma om den nærmeste webstedet .

sølvoxidbatterier


Ifølge Miljø , sundhed og sikkerhed Online, kan du råde over sølvoxid høreapparat batterier i din almindelige skraldespand , under en forbruger undtagelse i den føderale Resource Conservation and Recovery Act .

Husholdning Collection Programmer


høreapparat batterier kan tages til en husholdning kollektion program . Men , miljø , sundhed og sikkerhed på besøg , siger mange batterier, der indsamles via disse programmer, ender i farligt affald.

statsforskrifter

Mange stater har batterigenbrug love . I Californien, er alle batterier betragtes som farligt affald og skal genbruges eller taget til en husholdning affaldsanlæg til farligt affald eller en universel affald handler , ifølge Miljø , sundhed og sikkerhed på besøg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.