faresignaler af lynnedslag

Lyn er en elektrisk udladning , der følger af negative og positive ladninger inde i et tordenvejr . Når opbygningen bliver stærk nok , en bolt af belysning gør en udseende . Belysning kan ske fra skyerne til jorden eller inden skyer . Én bolt af belysning er omkring 50. 000 grader Fahrenheit . Lyn kan forårsage store skader på bygninger og landskaber , samt start brande . Det er muligt for dyr og mennesker til at blive ramt af et lynnedslag så godt. Det er vigtigt at kende advarselsskilte af lygter og træffe forholdsregler i forbindelse tordenvejr .

Fare /Advarselstegn


Når der er kraftig vind , regn og mørke skyer , du har potentiale til cloud-til-jord lyn . Regnvejr, men behøver ikke at være til stede for lyn til at komme på din måde . Mange tordenvejr ikke involverer regn . Lyde af torden i det fjerne , er en advarsel om, at lyn er på vej . Lyn i det fjerne kan betyde , at en storm er på vej din vej også . Selv om retningen af storme ikke altid er forudsigelig , bør du stadig bruge forsigtighed .

Sikkerhedsforanstaltninger


Når en storm nærmer sig , undgå at blive i nærheden af eller i høj steder . Åbne marker , enkeltstående træer , ubeskyttet pavilloner , regn eller picnic krisecentre , baseball stammebåde , flagstænger , lysmaster , bleachers , hegn , konvertible biler , golfvogne og vand alle tiltrækker lyn . Hvis den tid, forsinkelsen mellem at høre torden og se lyn er mindre end 30 sekunder , er du i fare og har brug for at indtaste en stor , sikker bygning , så snart du kan . Når du er inde under en storm undgå en telefon og ved hjælp af rindende vand . Undgå også at ledende områder som døre, ledninger , VVS og vinduesrammer . Medfølgende metal køretøjer med vinduerne rullet op , er også forholdsvis sikre steder i en torden storm .

Lightning Myter


Et lyn myte er , at gummi såler af sko eller gummidæk vil beskytte dig mod at blive ramt . Sandheden er , de giver ingen beskyttelse overhovedet . En anden myte er, at folk rammes af lynet ikke skal berøres , fordi de har en elektrisk ladning. Lynnedslag ofret ikke bære en afgift og bør medicinsk behandles straks efter at være blevet ramt . Offeret er sikker at røre ved. Nogle mener også, at " varme lyn " , der sker på de varme sommerdage ikke udgør en trussel . Den sande definition af varme lys til hinder for myten . Varme lyn betyder lyn , der er så langt væk tilhørende torden ikke kan høres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.