hvad er farerne ved dufte ?

Mens parfumestoffer kan lugte vidunderlig , undersøgelser foretaget af National Academy of Sciences viser, at mere end 95 procent af de kemikalier, der anvendes til at skabe disse søde lugt potentielt kan forårsage alvorlig legemsbeskadigelse . Grund af bekymringer om de mulige farer ved kemisk baserede duftstoffer , har nogle skoledistrikter og arbejdsgivere i hele USA krævede en " duft-fri " miljø .

allergi og astma


Parfume ikke blot er potentielt fremkalde allergi og astma i nogle , der vælger at bære dem , men også kan være lige så farlig for andre som passiv rygning , både i henhold til Medical News dag og EcoMall . Parfumer har bidraget til en type allergi kaldes kemisk overfølsomhed . mennesker med kemisk overfølsomhed for parfume kan lide af svær migræne , allergi symptomer og astmaanfald , når de udsættes for selv et minut mængde parfume på en anden personEn af de primære ingredienser , der anvendes i de fleste dufte og lignende produkter , acetone , kan forårsage ondt i halsen , mundtørhed , kvalme og i nogle mennesker , Comas . En anden populær parfume ingrediens , ethanol , kan også forårsage irritation af øjne og øvre luftveje samt symptomer som døsighed .

sygdomme i centralnervesystemet


Central nervesystemet kan skyldes nogle af de kemikalier indgår i duftstoffer Ifølge "Borgere for et giftigt-Free Marin . Medlemmer af denne organisation analyseret Environmental Protection Agency og US Repræsentanternes Hus rapporter og omfattede en liste over de 20 kemikalier, der oftest findes i duftstoffer . Nogle af de ingredienser som benzen derivater kan også potentielt forårsage fosterskader og kræft , ifølge rapporten blev offentliggjort den EcoMall .

miljømæssige farer


Forskning udført gennem Stanford Universitet viser, at de kemikalier der er forbundet med duftstoffer i husholdnings-og skønhedsprodukter er potentielt farlige for planeten , ifølge Christian Science Monitor . Muslinger blev udsat for nogle af de farvestoffer , der anvendes i populære dufte og absorberes farvestoffet , ifølge undersøgelsen . Programmet , sponsoreret gennem en californisk Sea Grant , hævder , at cellerne af muslinger og mennesker er ens , og dermed den potentielle fare for mennesker kunne være signifikanteOgså . spildevand behandlinger fjerner ikke de kemikalier der er forbundet med dufte fra vandmasser i hele verden . Lande som Japan har forbudt kemikalier såsom moskusxylen anvendes til at producere skønhed og duft poster . Men i USA, Food and Drug Administration regulerer ikke kosmetikindustrien , ifølge Medical News Today.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.