hvad er konsekvenserne af en oversvømmelse ?

Stigende i hyppighed på grund af de miljømæssige effekter af El Niño og hurtig afskovning , nu oversvømmelser tegner sig for 40 % af alle naturkatastrofer i verden , ifølge en rapport udarbejdet for Oracle ThinkQuest . Selvom starten på en oversvømmelse kan forekomme i løbet af få minutter , kan de miljømæssige og sociale konsekvenser af denne naturkatastrofe hængende i årevis .

Displacement


En af de mest umiddelbare og ødelæggende virkninger af en alvorlig oversvømmelse er forskydning af personer, hvis hjem er blevet ødelagt . Fordi andre vejrfænomener , såsom orkaner , tornadoer og jordskælv , ofte ledsager oversvømmelser , kan ødelæggelsen af hjem er uoprettelig . Relief krisecentre konstrueret til at lette de hjemløse kan trange og overfyldte , og ofte er de ikke tilstrækkeligt udstyret til at lette et stort antal beboere i længere tid ad gangen .

Folkesundhed


uhygiejniske , overfyldt betingelser i relief krisecentre ofte fører til en markant stigning i smitsomme sygdomme . Ofte er disse sygdomme opstår som følge af en nedgang i sanitet og personlig hygiejne . Hertil kommer , at Oracle ThinkQuest rapporten , hudlidelser og vandbårne patogener lignende Shigella krav udgør en trussel for dem , der ofte vade gennem høj oversvømmelserThe Oxford Tidende Epidemiologiske Bedømmelser diskuterer den fysiske skader , som personer fanget i en oversvømmelse kan opleve på grund af nedskudte højspændingsledninger , træer og andet affald . Disse skader kan være vedvarende i de første udbrud af oversvømmelse eller bagefter under oprydningen indsats . Skader, der ellers ville have været mindre , f. eks en nedskæring på benet , kan blive mere alvorlige eller endda livstruende på grund af den manglende adgang til hospitaler .Post Traumatisk Stress Disorder ( PTSD ) er meget udbredt blandt folk, der har været vidne til ødelæggelsen af deres hjem , ifølge Oxford Journals Epidemiologiske anmeldelser . Den angst af disse personer er knyttet til oversvømmelse og kan hindre deres evne til at bevæge sig fremad med deres liv . Stofmisbrug problemer har også været forbundet med store naturkatastrofer .Måske den mest presserende folkesundhedsproblem , der opstår som følge af oversvømmelser, er forureningen af vand kilder . Kloak lækager og kemikalieudslip kan frigive fecal spørgsmål , toksiner og andre patogener i vandforsyningen . På grund af det store antal fordrevne personer , kan forurening gøre sikring nok rent vand til alle hjemløse oversvømmelse overlevende næsten umuligt , hævder FEMA .

Economy


Et samfund hærget af oversvømmelser vil kræve en massiv mængde penge til at genopbygge . En af de første prioriteter er at sikre en ren vandforsyning ved at reparere skader på vand-giver forsyningsselskaber. Dem, der berøres af oversvømmelser skal råde over levnedsmidler , der nødvendiggør køling .Ødelæggelsen af huse og bygninger betyder tab af næsten alle forretnings- indtægter . Selv om denne lille økonomiske krise kan vare en kort periode , kan det ende med at koste en oversvømmelse-hærget samfunds millioner af dollars .Gratis state-administreret den offentlige sundhed tjenester har brug for et stort budget til at levere tjenesteydelser for alle, der er skadet eller syg . Andre statslige administration programmer , såsom en folkesundheden overvågningssystem ( dannet til at overvåge sygdom udbrud i kølvandet på en oversvømmelse ) , også kræver store mængder af penge til at fungere , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.