hvad er sandheden om brint generatorer ?

Brint er ofte blevet udråbt som alternativt brændstof til en post-fossil brændstof fremtid . Mens brint har nogle fordele som et middel til at lagre energi , men også lider af en række begrænsninger samt

Betydning


Alle vand på Jorden indeholder brint . molekylformlen for vand er H2O , hvilket betyder, at hvert molekyle vand har to atomer af hydrogen og en af ilt . Derfor vil brint aldrig være en mangelvare . Spalte vand til at frigive brint , kræver imidlertid energi input-der er ikke sådan noget som en gratis frokost i naturen

Funktion


Hydrogen generatorer typisk arbejder ved at opdele vand gennem elektrolyse . Den kemiske reaktion for elektrolyse er det modsatte af forbrændingen reaktion for brint . Afbrænding brint brændstof kombinerer brint og ilt og danner vand og frigiver energi . Spalte vand , og på den anden side , udgivelser brint og ilt og forbruger energi .

Misforståelser


Den termodynamikkens love dikterer , at energi kan hverken skabes eller destrueres , skal den forstyrrelse af et lukket system altid øges, og ingen varme motoren kan køre med 100 procent effektivitet . Det følger af termodynamikkens love , at der ikke er nogen måde at spalte vand til brint og ilt , så kombinere dem og ender med mere energi , end du havde i starten . En hydrogen generator vil altid tage så meget , hvis ikke mere energi at gøre brint end vil blive frigivet ved at brænde brinten den producerer .

Potentielle


Bare fordi den tilførte energi til en brint generator er større end produktionen betyder ikke nødvendigvis, at brint er en upraktisk brændstof . Det centrale spørgsmål er kilden til energi, der bruges til at drive hydrogen generator . Hvis solenergi bruges til at drive brint generator ( f. eks gennem en solcelle ) , så hydrogen generator bliver en måde at opbevare sollys som brændstof . Den praktiske af denne type energiproduktion afhænger effektiviteten af produktionen , infrastrukturen for hydrogen lagring og transport , og tilgængeligheden af biler , der anvender brint som brændstof-alle emner af intens igangværende forskning fra 2010 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.