hvordan man kan behandle hydrogensulfid af spildevand

Hydrogensulfid kan nogle gange være en hård udfordring at tackle i spildevandssystemer . I høje koncentrationer , bliver det giftigt . Ved lave koncentrationer , er dens dårlig lugt en plage og dens potentiale for korrosion , kan forårsage et problem . Typisk er hydrogensulfid i spildevand produceret af sulfat -reducerende bakterier , der trives i iltfattige miljøer . Den bedste metode til at fjerne hydrogensulfid eller forhindre dens dannelse afhænger af typen af system , omfanget af problemet og omkostninger overvejelser . Artiklen nedenfor skitseres kort en række alternative metoder

Du skal bruge: .
chlordioxid
Calciumnitrat eller natriumnitrat .
Jernsalte .
Hydrogenperoxid .


1 .
Tilføj chlordioxid at nedbringe hydrogensulfid niveauer , chlorinate spildevand og dræbe sulfat -reducerende bakterier . Chlordioxid reagerer hurtigt med hydrogensulfid til at danne opløselige biprodukter . Det vil også angribe biofilm af anaerobe bakterier , som skemaet slam eller langsomme spildevand . Dosis varierer afhængigt af mængden af spildevand , der skal behandles .
2 .
Tilføj calcium eller natriumnitrat for at reducere antallet af hydrogensulfid dannelse . Sulfatreducerende bakterier nedbryde nitrat i stedet for sulfat , så hvis nitrat er til rådighed , vil de bruge disse frem for sulfater . Hvis du vælger nitrat behandling , er det vigtigt ikke at overdosering , da dette kan gøre spildevandsbehandling vanskeligere . Den optimale dosis vil afhænge af mængden af spildevand og typen af systemet.

3 .
Anvend brintoverilte til spildevandssystemet . Hydrogenperoxid vil reagere hurtigt med hydrogensulfid . Det er fortæres hurtigt , så det bør tilføjes så tæt som muligt på det punkt, hvor det er nødvendigt at neutralisere H2S . OxyChem anbefaler en ansøgning fra 1 til 3 mg /l af brintoverilte for hver 1 milligram per liter af hydrogensulfid .
4 .
Tilføj jernsalte til spildevand . Jernsalte ( enten jern eller jernholdige ) reagerer med hydrogensulfid til at danne en uopløselig udfældning , og derved fjerne de hydrogensulfid fra wastew ater . Strygejernet sulfider kan blive filtreret fra på renseanlægget . OxyChem anbefaler, at 3 til 5 mg /l for hver 1 milligram per liter af hydrogensulfid .
5 .

Design dit spildevand for at sikre optimal flow . Hvis du bygger et nyt system , er det vigtigt at sikre strømmen er tilstrækkelig til at forhindre stagnation , da stagnation kan fremme vækst af sulfatreducerende bakterier . Ifølge en artikel i Vand og Affald Digest , en flowhastighed på mindst to meter per sekund er bedst .

gode råd og advarsler


 • vælge den rigtige løsning til din spildevandsrensning system vil afhænge af , hvordan dit system er designet og omfanget af din hydrogensulfid problem . Det kan være en god idé at lave en undersøgelse for at se på forskellige muligheder og afgøre, hvilke er mest omkostningseffektive i lyset af de lokale forhold.
 • chlordioxid og hydrogenperoxid er potentielt farlige stoffer . Altid kan udøve ordentlig pleje og forholdsregler , når der arbejdes med farlige kemikalier og farlige udstyr .
 • Hydrogensulfid er giftig og bliver dødelig i tilstrækkelige koncentrationer . IKKE indtaste begrænset rum, hvor du har mistanke om hydrogensulfid kan have samlet . Tag altid passende sikkerhedsforholdsregler .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.