hvordan man styrer bjergfyr bille angreb

Pine biller , også kaldet barkbiller , der er hjemmehørende insekter i Nordamerika , der har eksisteret i tusinder af år . De kan findes i skove fra Mexico til Canada på alle højder . Insektet er på størrelse med et riskorn , men er i stand til at forårsage omfattende skader på træer . Typisk de bar i træer over fem inches i diameter , og lever af det væv , der transporterer næringsstoffer til træet , og dermed afbryde strømmen af vand og dræbe træet . Aktiv skovforvaltning til bekæmpelse af disse insekter er afgørende for træer for at overleve .
1
Administrer skoven proaktivt som en metode til forebyggelse , før angreb finder sted . . Den fyr bille jager gamle træer og foretrækker tætte skove . Modne træer er dobbelt så stor sandsynlighed for at blive inficeret som unger . Sunde skove er resultatet af en omhyggelig forvaltning af træer . Når træerne er varierede i alder og struktur , de er meget mere tilbøjelige til at kunne modstå en fyr bille angreb . Der er ikke meget , der kan gøres , når et træ er befængt , undtagen forsøge at forhindre yderligere angreb til nærliggende træer .
2 .
Kill larver inde i en angrebet træ ved at skrælle væk bark . Dette gøres bedst , før biller udvikle sig til voksne i løbet af sommeren. Hvis larverne er udsat for ekstreme betingelser, de vil dehydrere , sulte og dø . Brænde angrebne logs til at eliminere fremkomsten af biller , der kan beskadige andre træer omkring dem .

3 .
Forkæl træer kemisk ved at sprøjte barken med vedvarende insekticider . Forebyggende behandlinger skal anvendes før tegn på angreb er indlysende . Normalt tager det kun én ansøgning om året for at beskytte et træ for en hel sæson . Carbaryl og permethrin og undertiden bifenthrin bruges som en forebyggende spray . Spray dækningsområde skal begynde ved jordniveau og dække hele omkredsen af træet op til , hvor stammen vokslys ned for at være effektiv .
4 .
Læg lokkemad , der tiltrækker biller til fælder . Disse lokkemad indeholde naturlige feromoner , der tiltrækker insekter . Ved at fange biller , er det så muligt at påvise en bestemt invasive arter . Når den slags arter er bestemt det er så nemmere at anvende den bedste metode til kontrol . Denne metode er med til at fjerne eller reducere barkbillen befolkninger . En anden forebyggelse metode er at bruge frastødende feromoner til at afskrække biller væk fra sunde værdifulde træer , således fjerne muligheden for angreb .
5 .

Udfør sol behandlinger på angrebne træer til at reducere bille befolkninger . Solar behandlinger kun arbejde på bark overflader, der er direkte udsat for solen. Temperaturen skal have varmt nok til at dræbe biller eller tørre deres levesteder . Der er to metoder der almindeligvis anvendes efter de angrebne træer fældet . Et indebærer dækker træer med plastik . Målet for begge metoder er at hæve temperaturen i logfiler og øge fugt og skimmelvækst under barken . Høje temperaturer og skimmel bidrage til at afskrække eller forhindre den normale bille udvikling . Den metode bruges uden plastic som et dække fungerer på samme princip , bortset fra at logfilerne er rullet jævne mellemrum for at sikre fuldstændig udsættelse for solen på alle overflader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.