liv sikkerhedskoden krav

The Life Safety Code , National Fire Protection Association Standard 101 , er hovedsagelig en bygning kode . 2009- udgaven er den seneste publikation og giver minimumskravene for brandsikring af alle former for bygge-og belægning. Det giver kravene for nybyggeri og eksisterende strukturer under afvænning . Formålet med Life Safety Code er at beskytte bygningen beboere fra fare for brand , røg , og andre livstruende farer .

Fundamentals


The Life Safety Code er opdelt i fire store dele , hver del med specifikke krav . Del betragtes som den grundlæggende eller fundamentale . Del ene af disse dækker 11 kapitler : 1 til 4 , 6 til 11 og 43 . Disse anses de minimumskrav , der dækker administration og relaterede emner , belægningsprocent farer , brandsikring udstyr , måder at undslippe og særlige strukturer . Det er omfattende i sit sigte og betragtes som vigtige oplysninger til forståelse af hele koden .

Performance


Part Two består kun af et kapitel , kapitel 5 , performance-baserede Option krav . Dette kapitel omfatter krav med henblik på at sikre, at bygningens design og opbygning af systemer hjælper folk flygte i tilfælde af brand . Dette kapitel omfatter alle strukturer og anser afstigning eller flygte karakteristika ved hver type af bygning. Den indeholder otte ildebrandsscenarier at sikre, at bygge konstruktion opfylder udgang krav for hvert scenario .

Occupancy


Tredje del er kapitel 12 gennem 42 , det Rådighed kapitler . Disse 31 kapitler dækker de krav til indflytning i boliger . Den skitserer kravene til udgange , belysning , sprinkler hoveder , og tilladt byggematerialer .

Yderligere oplysninger


Del Fire består af bilag A og B. Bilag A indeholder oplysninger, der forklarer aspekter af hele standarden . Dette bilag er nummereret til at falde sammen med den del af teksten , at det er henvisninger . Bilag B omfatter beboer-kontrollerede elevatorer for evakuering . Dette afsnit blev tilføjet til koden med det formål at gøre elevatorer sikkert for evakuering . Den beskriver de funktioner, er nødvendig for at gøre disse elevatorer sikkert .

Lovlighed

The Life Safety Code anvendes i alle 50 stater og har været gjort ret i 43 . Life Safety Code er den eneste publikation adresse byggeri , belægning , og beskyttelse i en tekst . Koden er ca 470 sider med tekniske oplysninger. Oplysningerne i teksten er vigtig nok til, at NFPA at tilbyde tre-og fire-dages seminarer til at instruere brugerne om koden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.