løsninger til smog

miljøgifte såsom røg fra benzin , opløsningsmidler , maling og motorkøretøjer " udstødning interagere med sollys og varme til at danne smog . Den primære del af smog , jordnær ozon , kan udløse astmaanfald og åndedrætssygdomme og forårsage skader på lungevævet . Ved at reducere den daglige udledninger , der forårsager jordnær ozon , kan du bekæmpe smog i din by .

Transport


Emissioner fra motorkøretøjer er en af de vigtigste årsager til smog . Kørsel mindre , specielt i store mængder trafik gange og på varme , solrige dage , bekæmper smog produktion . I stedet for at køre , tage bussen , Carpool eller endda ride din cykel . Nogle arbejdsgivere lader deres ansatte til at hjemmefra for at arbejde , hvilket eliminerer behovet for at træde ind i et køretøj alle sammen .Hvis du beslutter at køre bilen , afstå fra at købe gas på dage med kraftig smog og vent indtil om aftenen eller den følgende dag , for at undgå at tilføje benzin dampe til de allerede smog luften . Du kan også skifte fra benzin til alternativt brændstof , som f. eks bio-brændstoffer , som udleder mindre kulilte . Lad ikke dit køretøj til ledig da tomgang for bare et minut brænder mere brændstof end at genstarte din bil . Også holde dine dæk korrekt oppumpet og din bil godt afstemt , at bruge mindre gas og reducere din køretøjets emissioner .

Hjem


Ved at gøre ændringer omkring dit hjem , kan du hjælpe med at løse problemet med smog og spare penge. Slukke lys , ved hjælp af din airconditionanlægget moderat og opdatere dine apparater til energieffektive modeller kan reducere smog sammen med din elregning . Udskift glødepærer med kompakt lysstofrør til at bruge mindre strøm . Du kan også henvende sig til en vedvarende energikilde til dine elektriske behov, såsom vind , vand og solenergi . Disse typer af magt skaber ikke smog , som de er genereret . I din værftet , dine blade i stedet for at bruge en løvblæser , rake eller bruge en push plæneklipper i stedet for en benzin-drevne en. Benzin-drevne redskaber bidrager til smog problemet .

Food


Transport af fødevarer fører til udledning af høje niveauer af forurenende stoffer til luften , især når maden bliver afsendt fra andre stater eller lande . Ved at købe lokale varer , er du ikke kun få friskere producere og produkter , men at nedbringe bilernes-udstødning . Reducere mængden af kød du spiser . Kødforarbejdningsvirksomheder kræver enorme mængder elektricitet . Ved at spise en salat i stedet , er du ikke alene reducere emissionerne fra kødproduktionen , men fra din egen brændeovn , da du ikke behøver at bruge den til at lave en salat .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.