månedlige opgaver skolesygeplejerske

Skole sygeplejersker giver sundhedspleje og sundhed fortalervirksomhed til offentlige skoler . Den månedlige-samt daglige og ugentlige-opgaver en skole sygeplejerske varierer , og dækker en bred vifte af studerende behov. Skole sygeplejersker skærm til sundhedsproblemer , uddanner skolen samfund , fremme en sund skole miljø , og giver lægelig bistand ved behov .

Sundhed Screening


Et af de vigtigste opgaver en skole sygeplejerske er at administrere rutinemæssige helbredsundersøgelser for studerende . Mange familier er økonomisk i stand til at yde passende sundhedspleje for deres børn , og så disse rutinemæssige screeninger sikre, at børn er sunde og udvikler sig normalt . Screeninger test syn og hørelse , samt Body Mass Index . Disse screeninger også kontrollere for scoliose ( unormal krumning af rygsøjlen ) . Hvis Hvis disse testresultaterne viser et problem, at skolen sygeplejersken fungerer som bindeled mellem studerende, familier og sundhedspersonale til at sikre , at den studerende modtager den rette pleje .

skolemiljø


En anden vigtig rolle skolesygeplejerske er at fremme og sikre et sundt skolemiljø . Dette opnås ved at holde detaljerede optegnelser over vaccinationer , samt korrekt dokumentation på alle smitsomme sygdomme . Desuden giver skolen sygeplejersker uddannelse og lederskab med hensyn til korrekt håndtering af blod og andre væsker .ud over at opretholde den fysiske sundhed for studerende , skolen sygeplejerske kontrollerer deres følelsesmæssige sundhed , også . Skolen sygeplejerske ure for tegn på depression og angst , samt indikationer af mobning og vold .

Sundhed Uddannelse


Et andet afgørende rolle skolesygeplejerske er at yde sundhedspleje undervisning til elever og skolens personale . Skolen Sygeplejersken skal være fortaler for en sund livsstil med fokus på kost, motion , og stof- misbrug uddannelse .

Medical Care


Skolen Sygeplejersken er bedst kendt som en sundhedsperson , der tilbyder lægehjælp til forskellige behov , Fra omsorg for stød og slag administrere medicin og overvågning af kostbehov af diabetiske studerende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.