miljøvenlige plast alternativer

Ifølge Miljøstyrelsen , plast bestod 12 procent (30 millioner tons ) af det faste affald i USA i 2008 . Disse plastmaterialer er i næsten alle slags produkter , fra containere til biler til kreditkort . Plast er lavet af olieprodukter eller biomasse produkter, og plastindustrien er den tredjestørste producent i U. S. ifølge selskabet for Plastindustrien . Miljøvenlige alternativer til plast variere fra formålet med produktet .

Glas


Glas , som er lavet af smeltet sand , kan anvendes i stedet for plast i husholdningsprodukter såsom opbevaringsbeholdere , fade og køkkengrej . Glas er meget tungere end plastik , den erstatter , og er skør , men også holder betydeligt længere end plast .

Metal


Nogle plast anvendes til strukturelle funktioner , som i biler . I disse tilfælde kan stål eller andre metaller bruges som miljøvenlige alternativer til plast . Stål vandflasker er også tilgængelige. Metalprodukter er skabt ud fra malme , der udvindes af jorden , eller fra metal reddes af speciale genvindingsvirksomheder.

Træ


Træ kan formes og fremstilles i konstruktionsmaterialer. Plastic alternativer til træ , såsom containere , pyntede og hjem byggematerialer , kan erstattes af ægte træ . Træprodukterne kommer fra træer, forskellige former for træer tilbyder en bred vifte af træ styrker

Papir


Papir kan bruges som et biologisk nedbrydeligt alternativ til plast opbevaring poser . . Papir kan også foldes til en lang række figurer , som f. eks kopper eller kasser , som et miljøvenligt alternativ til engangsbrug plast . Som træ , er papir lavet af træer , for de mest jord-venligt alternativ , skal træerne kommer fra en bæredygtigt forvaltet skov . Papir produkter kan også genbruges .

Pap

Pap er lagdelt og presses papir . Selv om det er meget stærkere end papir , er det stadig nedbrydelig og genanvendelig . Karton kan bruges i emballage og i sin boks form , da midlertidig oplagring containere .

Stof

Stoffer lavet af bomuld , uld , hamp eller andre vegetabilske baserede fibre tilbyder permanent alternativer til plast, der bruges til at holde eller dække objekter. Stofposer kan erstatte plastikposer , og fordi stoffet er mere holdbare , vil det vare længere .

ingen alternativer

Nogle plastprodukter har ikke substitutter til rådighed fra 2010 . Mange af disse produkter anvendes i sundhedsvæsenet industrien . Et eksempel er den fleksible rør , der anvendes til intravenøs levering af lægemidler og for ilt masker.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.