nødsituation alarm & varslingssystemer

Selvom Emergency Alert System aldrig har været aktiveret på nationalt plan , har vi alle hørt det bliver brugt af lokale embedsmænd . Disse indberetninger kan være i forhold til farlige vejrforhold , forsvundne børn ( Amber Indberetninger ) og et utal af andre årsager

Historie


Emergency Alert System er rundt i forskellige former siden 1963 . De tidligere versioner , herunder Emergency Broadcast System , blev dannet for at sikre, at der var en metode til kommunikation , der kunne nå hele nationen , hvis en nødsituation af enorme proportioner fandt sted.

Krav


Emergency Alert System kræver, at selskaberne , kabel -tv-net , satellit digital lyd -tjenester , og direkte sendende satellitter til at gennemføre de meddelelser nødvendige for at deltage . FCC er ansvarlig for overvågningen af disse enheder for at sikre deres overholdelse .

Tilgængelighed


Præsidenten er den eneste person med bemyndigelse til at beslutte hvornår du skal bruge systemet , selv om ansvaret er uddelegeret til Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) direktør . FEMA er også ansvarlig for at gennemføre test annonceringer , der simulerer , hvad der ville ske i en reel nødsituation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.