standard celle forholdsregler

Mobiltelefon brug er stigende . Læring standard mobiltelefon forholdsregler kan beskytte dig og andre , mens du kører , på steder med høj grad af stråling , konstant eller ved hjælp af en telefon , der udsender store mængder af stråling .

Vælg en sikker Cell Phone


Vælg en model der udsender de laveste niveauer af elektromagnetisk stråling . Ifølge World Health Organization , kan denne stråling give sundhedsmæssige problemer , især med langvarig brug . Visse kræftformer , især kræft i hjernen , er forbundet med overdreven eksponering for stråling . Verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler følgende forholdsregler : Vælg en telefon , der giver den laveste niveauer for stråling muligt , tillader ikke børn til regelmæssigt at bruge mobiltelefoner , skal du bruge en håndfri enhed for at undgå overeksponering og holde mobiltelefoner væk fra kroppen for at minimere stråling .

Undgå at bruge en mobiltelefon under kørslen


Operativsystemer en mobiltelefon under kørsel er usikre og Foretage og besvare opkald bør undgås , når bag rattet . Brugen af Bluetooth eller håndfri udstyr, bør anvendes snarere end at bruge håndsættet . Generelt bør mobiltelefon brug i bilen begrænses . I nogle stater er det ulovligt at tale i mobiltelefon eller sende en SMS -besked . Mange stater begrænser chauffører fra at bruge en mobiltelefon på alle medmindre de foretager eller modtager et opkald med en håndfri enhed .

Undgå brug i højt strålingsniveau Områder


forholdsregler skal ligeledes tages i kraft , når den stråling eller støj fra brug kan have en negativ indflydelse på andre . Mobiltelefoner skal være slukket i en medicinsk behandlingsvirksomhed som et hospital eller læge kontor . Brug af mobiltelefoner i fly og lufthavne er også begrænset i bestemte områder for at forhindre konflikter med stråling og flyvekontrol . I disse tilfælde udsendes strålingen fra din mobiltelefon og videregivelse af oplysninger kan forstyrre kommunikationsenheder ( i tilfælde af en flyvemaskine ) eller kan forårsage fejlfunktion af medicinsk udstyr på grund af magnetiske kræfter og stråling ( i tilfælde af et hospital eller behandling facilitet) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.