ulemper af elevatorer

Hopping om elevatoren er en daglig begivenhed for mange , der hyppigt bygninger med flere etager . Som et spørgsmål om vane , går vi direkte til elevatoren og vente på dørene åbne, skubbe vores knappen og tage turen . I nogle tilfælde er dette den mest logiske måde at komme derhen, hvor vi skal gå , men tager elevatoren ikke har sin andel af ulemperne

Trapper Er Hurtigere


Elevatoren er meget nyttigt, når det er nødvendigt at . rejser afstanden mellem flere etager . Men der er mange gange , når folk bruger elevatoren at komme fra første sal til den anden eller tredje . Da bygninger med elevatorer også en tendens til at have trapperum nærliggende . er det en god ide at tage trappen for disse typer af korte ture , medmindre du har en fysisk grund til ikke atIfølge forskning af studerende ved University of South Carolina , Aiken , det faktisk tager cirka dobbelt så lang i gennemsnit til at gå fra den ene etage til den næste ved elevatoren , som det gør at gå ad trappen til det samme sted . Ventetiden var den væsentligste årsag til forsinkelsen .

Fremmer Dovenskab


En væsentlig ulempe ved at bruge en elevator er dovenskab , at det fremmer . Gå op ad trapper er god motion , og mange mennesker ikke får nok motion , som det er . Selv om turen op ad trappen er fire eller fem etager , den person, der klatrer det vil få mere gavn fysisk end den sløv person , der står på elevatoren og venter på at blive besvær leveret til sin destination .

Klaustrofobi


Klaustrofobi er frygten for lukkede rum og skarer , ifølge Læger i USC hjemmeside . Denne psykologiske tilstand er ganske alvorligt for dem , der har det, og elevatoren er en af de mest almindelige udløser til panik af dem ramt af fobi .Selvom du ikke har været diagnosticeret som klaustrofobisk , at være i en overfyldt elevator og potentielt sidde fast for en tid i den lille , lukket rum , kan forårsage en vis mængde af angst for en intetanende passager .

Bakterier


Mange mennesker kan ikke behandle det , men elevatorer er blandt de mest kim-befængt steder rundt omkring , ifølge Sixwise . com . Ikke alene er passagerer i en elevator i fangeskab i et lukket rum med potentielt smitsomme mennesker nysen eller hosten , men knapperne er et minefelt af bakterier .Mange fingre trykke på knapperne inde i elevatoren mellem rengøring-hvis de får renset overhovedet. Den første sal knappen er en populær en at du sandsynligvis nødt til at trykke på for at komme ud af bygningen . Alle andre , der forlod stedet var nødt til at trykke på det også. Brug hånd sanitizer eller hånd klude med en sanitizing løsning kan mindske chancerne for at afhente bakterier i elevatoren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.