vand mineral analyse

Vand i sin naturlige tilstand indeholder mange økologiske og ikke-økologiske elementer , hvoraf nogle er en sundhedsrisiko for mennesker og andre, som er meget farlige . Mineralvand kan analyseres for at bestemme, hvor meget af hvert mineral er til stede

Mineral Water Analyse


De fleste af vand på jorden er saltvand , og ikke drikkeligt af mennesker . Den lille mængde ferskvand indeholder 27 mineraler og sporstoffer , som generelt ikke har nogen farve eller lugt . Ifølge Food and Drug Administration , er mineralvand analyse udført ved at lade en liter vand til at fordampe ved 180 grader C , og derefter måle mængden af rest fra hvert mineral .

mineralvand på flaske


De nævnte Metoden kan også analysere på flaske mineralvand . Personer, der føler, at det er til gavn for deres sundhed forbruge denne type vand . Food and Drug Administration har ikke vurderet denne teori , men det gør test flaske mineralvand tilfældigt at sikre, at ikke er blevet ændret fra sin oprindelige tilstand , bortset fra i den krævede sikkerhed behandlingen .

Typer


Ewald Schnug fra den tyske Landbrugs Research Center i Braunschweig , Tyskland , har udarbejdet en liste over 150 forskellige typer af flaskevand og mineraler fundet deri . Denne liste vises på Mineralvand af The World hjemmeside .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.