Arizona regler for mobil- mad trailere

Maden lastbil dille har taget over by efter by i USA som tilbyder en bred vifte af valg af fødevarer på næsten alle gadehjørner i nogen del af en by . Men ligesom restauranter , er disse spisesteder , som skal følge særlige sundhedsproblemer kode retningslinjer , nogle, der varierer baseret på, at de er på hjul . Arizona har en række forskellige regler for mobil- mad trailere .

typer fødevarer


Der gælder forskellige regler for forskellige typer af fødevarer , der serveres fra mad lastbiler . Erhvervsdrivende, der sælger fødevarer , som er potentielt farligt, som kød eller grøntsager , der kan ødelægge eller skal koges , skal betale en licens eller tilladelse gebyr alt efter hvilken amt i Arizona de opererer inden for . Kolde , potentielt farlige fødevarer skal opbevares ved eller under 41 grader Fahrenheit , mens potentielt farlige fødevarer , der skal tilberedes , skal forvarmes til mellem 135 og 160 grader Fahrenheit . Fødevarer, der er færdigpakkede , ligesom slik , nødder eller brød , og kan opbevares ved en rimelig udendørs temperatur ikke kræver en tilladelse .

tilberedning af fødevarer


Alle fødevarer, der serveres og sælges fra mobile mad dertil skal udarbejdes i den mobile mad traileren eller på en godkendt Commissær hvor traileren er parkeret . Ingen mad kan tilberedes hjemme , oplagret og derefter transporteres fra sted til sted . Arbejdere er ikke tilladt at spise , drikke eller ryge i den mobile fødevarer traileren forberedelse områder og rent tøj og hårnet til langt hår er påkrævet . Også de fleste arbejdstagere skal have de fleste af deres omfattet organer, især hvis der er et ømt eller skære på en del af deres krop , der potentielt kan komme i kontakt med fødevarer , der er under udarbejdelse.

Byggeri


Mobile mad dertil skal være konstrueret på en bestemt måde at holde maden sikker og mindske enhver chance for at det er forurenet , før eller mens det er under udarbejdelse. Alle mobile mad lastbiler skal have døre på deres tilberedning af fødevarer områder, tæt på egen hånd. De skal holdes lukket . Skærme og skærm døre skal opretholdes for at reducere mængden af insekter og andre skadedyr , der potentielt kan komme ind i traileren . Taget kan ikke have lækager , og bordplader skal repareres af enhver buler eller ridser , så bakterier eller mug ikke kan vokse og muligvis forurene fødevarer under tilberedning .

Licenser og papirarbejde


En licens også skal godkendes af sundhedsmyndighederne afdeling i særlig Arizona amt , hvor den mobile maden trucken vil være i drift inden den lovligt kan tjene mad . En række ting skal præsenteres før en licens er givet . Et billede af den mobile mad enhed , en udfyldt licensansøgning , en menu af de elementer , der vil blive serveret en Commissær aftale , hvis du bruger en Commissær til at forberede din mad og en check på et sted mellem $ 265 og $ 350 skal indsendes til amt sundhed afdeling , før du kan have licens til at tjene mad . Alle arbejdstagere i den mobile fødevarer, enheden skal også fremlægge en godkendt levering af mad arbejdstager form fra de respektive Arizona amt , hvor de arbejder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.