HIPAA regler på arbejdspladsen

HIPAA er en udbredt forkortelse for The Health Insurance Mobilitet og Accountability Act . Det blev vedtaget af De Forenede Staters Kongres i 1996 . Selv om det giver forsikringsselskaber mulighed for at få adgang til bestemte patient journaler , den primære funktion HIPAA er at beskytte fortroligheden af personlige sundhedsoplysninger ( PHI ) . HIPAA også giver patienten ret til at gennemgå og rette fejl i deres journaler , og det har mange anvendelsesmuligheder på arbejdspladsen.

Offentliggørelse af PHI at Arbejdsgiverne


Ifølge Health Law går ind for, er en arbejdsgiver kun er berettiget til en medarbejders PHI i et par tilfælde . Oplysningerne skal anvendes til at opnå præmie bud fra sygeforsikringsselskaber , ændring af arbejdsgiverens sundheds-plan , eller anvendes med henblik på at fastslå, om en individuel person aktivt deltager i en sundhedsplan .Under HIPAA en medarbejder skulle frivilligt frigive alle andre PHI at en arbejdsgiver . Andre love , som den nye familielovgivning sygeorlov Act , kan tillade en arbejdsgiver at kræve udlevering af visse PHI . Disse love må ikke forveksles med HIPAA krav .

Videregivelse af PHI af Arbejdsgiverne


Generelt HIPAA kun forhindrer visse enheder fra at frigive PHI . Disse enheder inkluderer sundhedspersonale , sundhedsvæsen clearinginstitutter og sundhed planer . Andre enheder og enkeltpersoner er ikke afskåret fra at frigive PHI under HIPAA . Imidlertid kan statens lovgivning diktere andet .Arbejdsgiverne undertiden forvalte deres eget helbred planer . I disse tilfælde er virksomhedens medarbejdere for at få adgang patientjournaler med henblik på driften af planen . Ifølge Health Law går kun de medarbejdere , der er direkte involveret i administrationen af sundhedsplanen kan få adgang til andre medarbejdere PHI . Adgangen til PHI skal begrænses ved hjælp af rimelige foranstaltninger , såsom passwords , låste skuffer , osv.

Sanktioner


Personer , der overtræder HIPAA regler uden at vide det er genstand for en bøde på $ 100 per overtrædelse og op til $ 50. 000 for gentage overtrædelse . Disse personer kan også blive fængslet i op til et år. Enkeltpersoner , der søger at krænke HIPAA bevidst er underlagt skrappere sanktioner . De, der overtræder HIPAA for " kommerciel gevinst "eller " ondsindet skade " kan idømmes bøder på op til $ 250. 000 og maksimalt modtage 10 år i fængsel .Ifølge American Medical Association og Privacy Rights Clearinghouse , kan private parter ikke sagsøge for en krænkelse af rettigheder, der er forbundet med HIPAA . Dog kan disse personer indgive klager . De kan også være berettiget til at anlægge sag i henhold til strengere statens love .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.