Hvordan inviterer jeg OSHA til at vurdere udstyr ?

Occupational Safety Health Administration ( OSHA ) er en gren af den amerikanske Labor . Det udfører tilsyn og uddannelse af de amerikanske arbejdstagere i områder med sikkerhed og sundhed. Selv OSHA har en tilstedeværelse landsdækkende , viser statistikkerne, at 5214 arbejdere døde på den amerikanske arbejdspladsen i 2008 . OSHA støtter uddannelse og giver konsulentydelser til virksomheder beder om hjælp
1
Gennemgå OSHA Small Business Handbook for. oplysninger og en checkliste . Checklisten giver ideer til udstyr, sikkerhed samt generelle site for sikkerhed og arbejdstageres sundhed.
2 .
Fastslå, om din tilstand har et godkendt OSHA program . Der er 24 stater , som opererer OSHA-godkendt sikkerheds-og sundhedsprogrammer. Identificere disse stater på OSHA's websted . Stater med godkendte programmer , er den primære kilde til bistand i forbindelse med revisionen standarder , udstyr , sikkerhed og sundhed til arbejdspladser inden for staten .

3 .
Kontakt din tilstand program og anmode om en høring . Hvis din tilstand ikke har et godkendt program , kontakt OSHA for en konsultation på stedet . Dette er en anden afdeling af OSHA fra håndhævelse. En høring er ikke udløser en undersøgelse , og det er fortroligt , men du skal være enige om at rette alvorlig job sikkerhed og sundhed fare spørgsmål .
4 .
Forbered en søgning på stedet ved at anmode en gratis kopi af " Employee Arbejdsplads rettigheder " (OSHA 3021) , "Hånd og Elværktøj " (OSHA 3080) , Job Sikkerhed og Sundhedsbeskyttelse Poster (OSHA 3165) , " Job Hazard Analysis " (OSHA 3071) og " personlige værnemidler " ( OSHA 3151) . Disse er materialer , der relaterer til de ansattes og udstyr evaluering . Disse poster er tilgængelige på din OSHA Samarbejdsområde eller regionale kontor , eller på OSHA Publikationskontoret , US Department of Labor , 200 forfatning Avenue , NW , N -3101 , Washington , DC 20210 . Du kan også anmode om disse emner på telefon 202-693-1888 eller fax 202-693-2498 .
5 .

Vær forberedt og vide, hvad de kan forvente . On-site høringen omfatter mere end udstyr sikkerhedskrav som OSHA konsulent bedømmelser mange facetter af arbejdspladsen . Der er en indledende møde, et walk-through med medbestemmelse, et afsluttende møde , en skriftlig rapport eller aftalememorandum , og undertiden et tilbud om uddannelse .

gode råd og advarsler


 • OSHA kan kontaktes på 800 -321- OSHA .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.