Kubotan selvforsvar teknikker

Den Kubotan er en enkel, men yderst effektiv kampsport våben . Dets nytte , kan dog let blive opdaget af folk med lidt eller ingen formel erfaring i kampsport . Kubotans er på størrelse med en stor pen eller træ dyvel og er designet til at knytte til en normal nøgle kæde . I en kamp scenarie , kan det bruges til at levere smertefulde jabs til kødfulde dele af kroppen --- dannet eller knogle låse , eller som en slående våben ved hjælp af sine pegede kant eller nøglerne selv .

Låse


Et primært brug for Kubotan ligger i låse . Låsen er dannet ved at holde på hver ende af våben , hvilket placerer den over en udsat ben , og slutter den anden ende af hænderne sammen for at danne en fast greb . Den Kubotan derefter presses ind i knoglen med de resterende styrke hænder tvinge greb lukket . Det er utroligt smertefuldt . En af de mest fremtrædende teknikker af denne art er en radial lås , der manipulerer den nederste arm . I et scenarie , kan hackeren få fat på din arm eller torso , forlader deres radiale knogle åbne for låsen . Den Kubotan er placeret på oversiden af det udsatte ben og tvang ned mod grebet .

jabs eller Stikes


Den Kubotan , uanset om det er en spiked design eller ej, er meget effektiv til jabbing teknikker . Der er en uendelig række af steder på kroppen, hvor disse rammer vil give betydelige smerter og måske endda interne skade . Nogle af de kritiske steder vil være mellem knogler , såsom på hånden , armen eller mellem ribbenene . Andre sårbare punkter kan findes i brystmuskel , ryg og hals . Den Kubotan derfor nemt kan rettes mod blødt kropsvæv , tryk point eller bindevæv såsom ledbånd og sener .

flailing


Et af de væsentlige design egenskaber Kubotan er dens tilknytning til din nøglering . Hvis du holder våbnet af Kubotan , tasterne er gratis at være blevet svunget i en flailing angreb mod din modstander . Et af de mest sårbare steder på din modstander vil blive ansigtet. Hvis de er i stand til at få dig i et lastrum , og du flygte fra hold, kan du ønsker at ansætte en flailing strejke mod hovedet eller ansigtet i forbindelse med andre spark eller slag . Tasterne , på grund af form og hastighed, vil være smertefuldt i deres egen ret .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.