NIH fælles udstyr tilskud

Du skal bruge:
sæt små Phillips skruetrækkere
. Udskiftning Mac G4 PowerBook LCD -skærmen .

The National Institutes of Health , et datterselskab af det amerikanske Department of Health og Human Services , er den føderale regerings medicinsk forskning agentur . Sammen med tjener som en medicinsk leder for landet , giver NIH finansiering via tilskud og andre programmer til at hjælpe forskere bo på forsiden af den videnskabelige verden . Delt Instrumentering Grant program , for eksempel til priser mellem $ 100. 000 og $ 500. 000 for forskere købe de dyre udstyr, de har brug for . Modtagerne modtager pengene med den forståelse , de vil dele det nye udstyr hos mindst tre NIH videnskabsmænd .

Delt Instrumentering Grant Program


The National Institutes of Health 's National Center for Forskning Ressourcer uddeler Delt Instrumentering Tilskud til at hjælpe forskere købe udstyr koster mindst $ 100. 000. NIH uddeler tilskud via et enkelt program , men pengene kan gå i retning flere typer af forskning udstyr . Tilskud har tidligere betalt for enheder som elektron mikroskoper, kameraer , DNA sequencere og celle sorteringsanlæg.Delt Instrumentering Grant Program

Division Biomedicinsk Teknologi National Center for Forskning Ressourcer

National Institutes of Health

6701 Demokrati Boulevard , Room 958

Bethesda , MD 20892

301-435-0772

ncrr. nih . gov

Finansiering


Den NCRR tildelte 43 millioner dollars for regnskabsåret 2010 for den del udstyr stipendieprogram . Den forventede center til at give ud 125 af tilskud , der spænder mellem $ 100. 000 og $ 500. 000.

Støtteberettigelse


Tilskuddet er åben for alle videregående uddannelsesinstitution eller nonprofit . Ansøgere skal identificere tre store investorer , som vil være den primære brugere af fælles udstyr . Hvis en enkelt institutioner ønsker at sende flere ansøgninger for den samme udstyr-såsom et universitets kollegier , der ansøger om de samme instrumenter til at dele-administrationen skal forklare årsagen til de mange ansøgninger . Programmet afviser ansøgninger , der søger flere stykker udstyr .

Anvendelse


Forskere interesseret i NIH 's fælles udstyr tilskud er nødvendigt at lade sig registrere hos Grants . gov Hjemmeside i at kunne anvende . Se Resources . Den NCRR har også specifikke krav til organisationer , afhængigt af hvilken type ansøgning en organisation er arkivering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.