er ccr bedre end CPR ?

Du skal bruge:
sæt små Phillips skruetrækkere
. Udskiftning Mac G4 PowerBook LCD -skærmen .

Cardio-Cerebral Genoplivning


Cardio-cerebral genoplivning har vist sig at fungere bedre end hjerte-lunge genoplivning i tilfælde , hvor en person går ind i hjertestop . Forskellen mellem de to er , at med CCR du behøver ikke at ophøre med at give brystkompressioner at give patienten redning vejrtrækning . Ifølge WebMD har voksne nok ilt i blodet til at overleve, så længe komprimeringer er nødvendige . Det er mere vigtigt at få præ-eksisterende ilt i blodet til hjertet og hjernen , end det er at få mere ilt ind i kroppen .

cardiopulmonær Genoplivning


cardiopulmonær genoplivning er stadig vigtig . Det er nødvendigt at anvende CPR i de tilfælde, hvor personen er gået ind i respirationsstop i modsætning til hjertestop . Dette er især vigtigt , når der beskæftiger sig med tilskadekomne børn, fordi de er mere tilbøjelige til at være under respirationsophør end hjertestop . Forskellen mellem CCR og CPR er, at redde vejrtrækning er kombineret med brystkompressioner i CPR .

Bottom Line


For at vælge , hvilken metode at anvende , skal du vide , hvis personen er under hjertestop eller respirationsstop. Ifølge WebMD , et flertal af den tid en voksen kollapser , er hjertestop synderen . Også det meste af tiden et lille barn ( yngre end 8 ) kollapser , er det meget usandsynligt, at hjertestop og CPR skal anvendes .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.