hvor meget Clorox bør bruges til at rense vand ?

Bleach anvendes sikkert


De Forenede Staters Miljøstyrelse anbefaler, at der i en nødsituation situation 1 /8 ounce , eller otte dråber Clorox husholdningsblegemiddel kan bruges til at rense 1 gallon af potentielt forurenet vand . Tilsæt blegemiddel til vandet og rør grundigt . så lad vandet sidde i 30 minutter inden drikke

Strength Matters


Typisk blegemiddel , såsom Clorox er fortyndet til en koncentration på 5 . 25 procent . Men ikke alle blegemiddel sælges i samme koncentration så tjek koncentrationen af blegemiddel . For blegemiddel i en én procent løsning , der tilsættes 40 dråber per gallon . For blegemiddel mellem fire og seks procent koncentration , otte dråber pr gallon , og for blegemiddel , der sælges i en 10 procent koncentration tilføje , tilføj blot fire dråber per gallon .

Bottom Line


Hvis du ikke kender koncentrationen af Den blege du bruger så starte med 40 dråber klorvand per gallon . Rør grundigt og lad det rensede vand sidde i 30 minutter. Vandet skal være relativt klar og har en svag klorerede lugt . Hvis vandet forbliver uklart , og har ingen klor duft , tilføje en ny dosis af blegemiddel , og lad det sidde i 15 minutter mere . Gentag indtil vandet er klart og har en svag klorerede lugt . Hvis vandet lugter for stærkt af klor , så lad det sidde udsættes for luft i et par timer . Hæld vandet fra en ren beholder til en anden for at tillade blege til gas ud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.