hvordan du udskifter skærmen på en Mac G4 PowerBook

Som en Mac G4 PowerBook ejer , kan en brækket bærbar skærm være ødelæggende. Hvis din bærbare skærm pauser , kan du få den repareret for en kostbar gebyr eller tage en chance på udbedring af skærmen dig selv på en mere overkommelig pris . Sørg for at du har en ren plads til at arbejde i og der er afsat omkring en time , som du kan bruge på at udfylde dette projekt . Når du har rettet PowerBook skærm , skal din computer være så god som ny

Du skal bruge: .
Sæt af små Phillips skruetrækkere
Udskiftning Mac G4 PowerBook LCD -skærm .


1 .

Ryd ud fra bordet , så du har plads til at arbejde . Sørg for at dit arbejdsområde er ren , som du skal arbejde med sarte . Fjern strømkablet , og tag batteriet til din bærbare computer , før du begynder projektet . Åbn din bærbare computer , som hvis du skulle begynde at skrive på det . Forsigtigt begynde at køre fingrene langs den ramme, der gør op den bærbare computer skærmen . Ved at gøre dette vil du se, at skærmens ramme vil begynde at pop off . Fortsætte med at gøre dette indtil du har fjernet rammen .
2 .
Tag din lille skruetrækker og fjern forsigtigt de seks skruer, der er placeret langs kanten af PowerBook skærm . Disse skruer er meget små , så gem dem i en kop eller skål for tiden .
3 .
Fjern skærmen overvåge fra din bærbare computer . Blidt sted løs skærmen på din PowerBook tastatur med skærmen nedad . Du vil se , at der er en anden ramme på siden af skærmen , der vender mod dig . Fjern denne lille sekund metalramme, der er rundt om skærmen ved hjælp af din skruetrækker . Som du fjerner det billede, du vil se , at det er fastgjort med tape og ledninger . Skru rammen og omhyggeligt skrælle båndet og læne det mod siden af computeren .

4 .
Gentag samme trin for sidekarmen og fjern tapen så godt. Løft op for at fjerne LCD-skærmen . Tag din nye LCD udskiftning skærm og installer den ved brug af omvendt metoder til at fjerne den gamle . Når du er færdig , skal du tænde din bærbare computer for at sikre , at skærmen er korrekt virker.

gode råd og advarsler


 • Dette er en meget vanskeligt projekt , der kræver præcision og omhyggelige arbejde . Hvis du er bange for, at du vil have svært ved at udfylde dette projekt , overveje at betale de ekstra penge for at få din computer fastsat af en uddannet professionel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.