juridiske faglige spørgsmål i sygeplejen

Sygeplejersker kan skabes en kritisk service til samfundet ved at hjælpe til at levere kvalitet, medicinsk behandling til deres patienter . Uden sygeplejersker , ville mange livreddende medicinske procedurer ikke være mulig. Fordi sygepleje kommer med stort ansvar , faget har sin rimelige andel af juridiske og faglige spørgsmål , såsom spørgsmålet om statens licensure , som er en proces for at sikre, at sygeplejersker er ordentligt kvalificeret . Derudover skal sygeplejersker følger en professionel standard af pleje . Hvis denne standard ikke er opfyldt eller udøves , det rejser spørgsmålet om forsømmelse , der kan bære alvorlige konsekvenser .

stat Licensure


Til praksis , skal sygeplejersker være ejendom licens . Sygeplejersker er generelt tildeles licenser en tilstand bestyrelse med licenser eller sundhed afdeling efter udløbet af en to eller tre -årig uddannelse i sygepleje på Community College , clearing en kriminel baggrund check og passerer en ammende licens undersøgelse . Undersøgelsen er omfattende , testning for den viden og de nødvendige færdigheder til at fungere som en sygeplejerske . De fleste stater kræver sygeplejersker til at tage det nationale råd Licensure Undersøgelse ( NCLEX ) , som er et nationalt standardiseret test , inden tilladelsen udstedes . Sygeplejersker, der har været godkendt i en stat kan ikke øve i en anden stat , medmindre de modtager en licens fra deres nye stat . Stater normalt ikke kræver en anden undersøgelse at give licens til sygeplejerske , der allerede er godkendt i en anden stat .

Standard of Care


Alle sygeplejersker forventes at overholde en høj standard af pleje , som er en juridisk begreb, der refererer til den forventede procedurer , opgaver og risikovurdering , der kræves af en sygeplejerske i deres daglige arbejdsmiljø . Hvis en sygeplejerske ikke opfylder standarden for pleje , kan deres handlinger sætte patienter i fare og resultere i slutningen af en sygepleje karriere . Sygeplejersker lære den grad af forsigtighed under deres sygeplejeuddannelsen , og vejledere eller mere erfarne sygeplejersker typisk sikre, at de fortsætter med at praksis på denne standard . Standarden er fastsat af staten sygeplejerske praksis handlinger og faglige organisationer som American Nurses Association .

Sygepleje uredelighed


Hvis en sygeplejerske ikke opfylder standarden for pleje , bliver hun anset for at have begået uregelmæssigheder . Konsekvenserne for fejlbehandling i et erhverv så vigtig som sygepleje kan være meget alvorlige. Ud over at potentielt skade eller truer livet for en patient , kan sygeplejerskerne mister deres job for fejlbehandling , der er nævnt i en retssag eller endda ansigt strafferetlige sanktioner . Disse konsekvenser vil variere , afhængigt af lokale love og omfanget af uheldige følger . Ifølge Nursing Link , er sygepleje fejlbehandling typisk opdelt i to kategorier-forsømmelighed og informeret samtykke . Misrøgt opstår , når en sygeplejerske udsætter en patient til et niveau på risiko ikke er fælles for proceduren udføres . Naturligvis er alle medicinske procedurer kommer med risici , men det stiger til forsømmelighed kun i de tilfælde , hvor det risikoniveau overstiger , hvad det ville være , hvis proceduren blev udført af en anden sygeplejerske . Informeret samtykke refererer til den manglende anmelde en patient af den procedure potentiale skader og fordele , før du udfører den.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.