metoder til bekæmpelse af hepatitis C

Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse , " Hepatitis C er en smitsom lever sygdom, der skyldes infektion med en virus . Det kan variere i sværhedsgrad fra mild sygdom varig et par uger til en alvorlig og livslang sygdom . " Den akutte form af sygdommen er kort sigt og kan behandles gennem en kombination af lægemidler ordineret af en læge . Den kroniske form er en alvorlig sygdom , der kan være dødelig . Kontrollerende Hepatitis C indebærer minimering risikabelt adfærd og brug af pleje , når de udsættes for blod .

Symptomer , test og behandling


Symptomer på Hepatitis C omfatter gulsot, hævelse af maven og anklerne , let blå mærker , træthed , feber , appetitløshed , diarré og mørk urin . Hvis nogen af disse tegn øjeblikket er omgående konsultere en læge til test . FDA har godkendt en 20-minutters hurtige blodprøve , der påviser Hepatitis C antistoffer i kroppen . Hvis testningen positiv for hepatitis C , der er lægemiddelkombinationer , som anvendes til behandling af akutte form af sygdommen . Behandlinger med medicin Pegintefron og Ribavirin sidste 24 til 48 uger . Biopsier af leveren kan der også tages for at teste for skader . Der findes ingen behandling for kroniske form for hepatitis C.

Brug sterile lag af beskyttelse


Personer med hepatitis C og dem, der arbejder tæt med sygdommen , bør bære handsker som beskyttende barrierer . Denne forebyggende foranstaltning er et must for sundhedspersonale . Sterile handsker arbejde som en sikker barriere for at stoppe blodet og andre forurenende stoffer i at trænge ind dit system . Kondomer skal anvendes under seksuel kontakt for at forhindre eventuel spredning af Hepatitis C gennem kropsvæsker udveksles under samleje . Sørg for, at handsker og kondomer er dimensioneret korrekt , at sikre en stram fit for optimal beskyttelse .

undgå ulovlig narkotika og usterile nåle


Needle deling er et af de farligste adfærd i forbindelse med udbredelsen af Hepatitis C. Deling sprøjter i løbet af narkotika brug øger risikoen for Hepatitis C smitte gennem blod udveksling . Rådføre sig med et stof misbrug rådgiver eller medicinsk behandling program , hvis du bruger ulovlige stoffer . Få testet for hepatitis C straks, hvis du har været at tage del i denne risikoadfærd .Hvis du overvejer en tatovering , være opmærksom på, at hepatitis C kan spredes via inficerede , ikke-sterilt tatovering nåle . Selv blæk til en tatovering kan være inficeret med sygdommen , hvis sikker foranstaltninger ikke er blevet fulgt . Sørg for, at din tatovering kunstner vasker sine hænder grundigt og bærer sterile handsker under processen .

Undgå Deling Personal Care emner


Daglig pleje elementer såsom skrabere , dental picks , neglesakse og tandbørster kan spredes Hepatitis C , hvis der anvendes af mere end én person . Alle personlige artikel, der kunne komme i kontakt med blod bør ikke anvendes af mere end én person , selv i samme husstand . Beskytte dig selv og beskytte andre hjælper med at kontrollere denne smitsomme , livstruende sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.