mikrobiel analyse af vand

Vand er kilden til alt liv , selv mikroskopiske dem . Af denne grund er test for mikroskopiske organismer i vandet vigtigt at møde mennesker standarder . World Heath Organization indeholder adskillige teknikker i test mikrober , enten gennem konventionelle eller foretage en hurtig analyse

Filtration Teknik


Filtration er en almindelig metode til at vokse mikrobielle samfund . Prøven filtreres gennem et lille hæld-størrelse membranfilter . Membranfilteret derefter opvarmes eller podede , og givet en form for bouillon at anspore vækst af mikrober . Efter et par dage , er de vokset mikrober tælles .

Immunocapture Metode


Ifølge Verdenssundhedsorganisationen , den immunocapture metoden er en teknik , der bruger magnetiske perler belagt med antistoffer at tiltrække mikrober i en vandprøve . Denne type hurtig afsløring analysen kan afgøre , om virus og bakterier er til stede i en vandprøve på kun et par timer .

Flokkulering Metode


Denne almindelige metode er meget vellykket i at tælle og afsløre mikrober ved at tiltrække negativt ladet virus til en positiv -ladet overflade . Modsatte afgifter tiltrække forårsager virus til fnug , eller klumper sig sammen . Efter flokkulering , er prøven centrifugeres og filtreres til optælling .

Dyrkning


Dyrkning generelt bruge petriskåle eller testrør at vokse forskellige typer af mikroskopiske organismer . Denne konventionelle metode kræver prøven skal fortyndes og placeret på en type af vækstmedier i en petriskål eller kultur tube . Disse retter , eller rør er derefter opvarmes eller podede , at anspore til vækst af organismer. Efter et par dage , er de da tælles .

visualiseringsmetoder

Disse metoder er meget hurtige til at bestemme typer og mængder af mikrobielle samfund . Ved at bruge en lysstråle og en reagens reagerer koncentrationen af mikrober med reagenset , der forårsager en farveændring . Lysstrålen er spredt gennem prøven og måles øjeblikkeligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.