mulige årsager til hjemløshed

Hjemløshed er et voksende problem i USA fra 2010 . Det Nationale Koalition for hjemløse forklarer , at der ikke er nogen måde at beregne , hvor mange mennesker mister deres hjem hvert år , men stedet viser også, at mange hjemløse krisecentre er fyldt op til kapacitet og er nødt til at vende folk væk . Hjemløshed kan skyldes mange forskellige faktorer .

Afskærmning og tab af job


The National Coalition for hjemløse forklarer, at der er en dramatisk sammenhæng mellem afskærmning og hjemløshed . Seks millioner arbejdspladser gik tabt mellem 2007 og 2010 . Folk , der ikke er i stand til at betale deres realkreditlån på grund af tab af job , eller som må vælge mellem at betale for boliger og købe basale fornødenheder er i høj risiko for misligholdelse på deres realkreditlån . Disse familier har ofte mister deres hjem til afskærmning .realkredit Problemer hjemmeside advarer om , at det kan være svært at finde et sted at leje, efter at gå gennem en afskærmning , selv for lejere , der har penge nok til at sætte en betydelig pant på et nyt sted at bo . Tidligere boligejere , der ikke er i stand til at leje en lejlighed eller anden passende bolig bo hos venner eller familie , nogle gange i overfyldte betingelser . Enkeltpersoner uden denne støtte ofte ender med at bo i moteller , i hjemløse krisecentre eller i gaderne .

Stigende boligudgifter


Manglen på billige boliger i kombination med manglen på offentlig støtte har resulteret i yderligere antal af hjemløse . Ifølge det amerikanske Department of Housing og byudvikling , eller HUD , definition af overkommelige er, når lejer eller homeowner bruger ikke mere end 30 procent af hans årlige indkomst på boligen. Men mange familier er nødt til at betale 50 procent eller mere på boliger. Dette kan lægge en betydelig belastning for budgettet.Det Nationale Koalition for de hjemløse fortæller, at tilgængelige boliger muligheder mindsket som leje priserne gik op . Den gennemsnitlige husleje steg 41 procent mellem 2000 og 202C , men føderale støtte til socialt boligbyggeri støt svundet mellem 1980 og 2010 . På hjemmesiden viser , at mange mennesker er sat på lange ventelister for boligstøtte . I 2007 boede familier med børn i hjemløse krisecentre i gennemsnit 5 . 7 måneder , mens de ventede for almene boliger bliver tilgængelige .

psykisk sygdom eller Substance Abuse


Det misbrug og psykisk sundhed Services Administration viser, at 38 procent af hjemløse har alkoholmisbrug problemer , 26 procent har stofmisbrug spørgsmål , og 39 procent er psykisk syge , mens 50 procent har samarbejdet forekommende psykisk sygdom og stof-misbrug spørgsmål . På hjemmesiden viser også, at denne population forbliver hjemløse i længere tid , fordi mange af dem er fremmedgjort fra venner og familiemedlemmer , der kunne yde støtte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.