osteopatisk ideer om universelle sundhedsydelser

Ifølge den amerikanske Osteopatisk Association ( AOA ) , Læger i Osteopathic Medicin ( DoS) bør betragte medicinsk behandling som behandlingen af " hele personen ". Dataobjekter praksis en metode af medicin , der fokuserer på " indbyrdes forhold mellem kroppens nerver , muskler , knogler og organer . " Det AOA hævder , at osteopati er en af de hurtigst voksende områder inden for medicin og forudser , at mere end 100. 000 læger på landsplan vil blive dataobjekter i 2020 . På grund af denne vækst , vil dataobjekter være på forkant med beskæftiger sig med medicinske spørgsmål og nationale sundhedssystemer politik for de kommende år .

Medicare Reform


Den AOA mener, at dens største sundhedsmæssige politiske prioritering er i færd med Medicare reform . Det AOA hedder , at " alvorlige uoverensstemmelser der er mellem omkostningerne ved levering af lægelige ydelser og den nuværende regering metode til godtgørelse af læger for disse tjenester. " Den AOA billethajer , at 60 procent af dataobjekter arbejde som primær behandlere , og at mange af disse læger arbejder i lav-indkomst og landdistrikter . Spørgsmålet om Medicare reformen fylder meget for mange dataobjekter der er afhængige af offentlige refusioner at virke som læge .

Medicinsk uredelighed


Derudover AOA begræder det faktum , at læger bliver tvunget til at " skære tjenester " til at betale for " skyrocketing (forsikring ) præmier " . Sammen med Medicare reformen har der beskæftiger sig med spørgsmålet om uredelighed forsikring bliver en top problem for mange DOS. Det AOA hedder det, at da lægerne føler sig forpligtet til at betale så høj præmier at beskytte sig mod uredelighed retssager , patienter " miste adgangen til en overkommelig pris sygeforsikring . "

Health Insurance


Den AOA mener også det stigende antal af uforsikrede patienter i USA et alvorligt problem . På sin hjemmeside , at AOA påpeger , at mange store arbejdsgivere nu flytte udgifter til lægebehandling til deres ansatte , og at mange mindre virksomheder skal falde dækning helt . Samtidig har lav indkomst enkeltpersoner og ældre tabte tjenester fra det offentlige programmer som Medicaid . Den AOA siger, at det er tracking flere stater , der for nylig er blevet forhandler universel sundhedspleje foranstaltninger i deres lovgivende forsamlinger , og organisationen informerer sine medlemmer af disse regninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.