pandemisk influenza tjekliste for virksomheder

Ifølge Flu. gov , " en influenzapandemi kan forekomme , når en ny influenza- virus synes , som det menneskelige befolkning har ingen immunitet . " Fordi din virksomhed afhænger af folk til både drift og nedladende det , kan en sådan begivenhed catostrophic hvis din virksomhed ikke er ordentligt forberedt . Oprettelse og efter en pandemisk influenza tjekliste kan hjælpe se din virksomhed gennem et udbrud af pandemisk influenza .

Forbered din virksomhed for en pandemi


En pandemi kan berøre alle aspekter af din virksomhed . Af denne grund , skal du oprette en plan , der vil give din virksomhed til at operere på et minimum , herunder minimum af ansatte forpligtet til at holde din virksomhed kørende , og den mindste mængde af ressourcer , du har brug for til at drive din virksomhed . Når de beslutter , hvilke medarbejdere du har brug for , bør du undersøge hver enkelt medarbejders funktion , og hvor vigtigt det er for din virksomhed . Når du har foretaget dine valg , skal du oprette og uddanne et hold , der vil være ansvarlig for pandemi beredskabsforanstaltninger . Du bør også forske i virkningerne en pandemisk influenza kan få for udbud og efterspørgsel af dit produkt , og medtage i din plan den bedste måde at drive din virksomhed baseret på disse skøn . Du bør også indeholde en liste over nødsituation kontakter , herunder leverandører , kunder og medarbejdere . Når din plan er på plads , at afholde regelmæssige øvelser for at teste det ud .

forberede sig på virkningen på medarbejdere og kunder


Forebyggelse er den bedste forberedelse til en pandemisk influenza . Opmuntre dine medarbejdere til at få årlige influenza vaccinationer . Ud over vaccinationer , opmuntre dine medarbejdere til at dække deres hoste og vaske deres hænder til at hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen til andre medarbejdere og /eller kunder . Send hjem nogen udstiller influenzalignende symptomer, indtil de er bedre . Din lokale sundhedsmyndigheder afdeling kan yde gratis lægehjælp leverancer til organisationer til at hjælpe med at forhindre spredning af sygdommen , såsom handsker , masker , sterilisering produkter , og ansigt skjolde . I tilfælde af , at alle disse forebyggende foranstaltninger ikke , bør du have en plan på plads . Prøv at vurdere og forberede sig til medarbejder fravær . Du skal også sørge for , at dine medarbejdere har adgang til sundhedspleje , både fysisk og psykisk , i tilfælde af en pandemi udbrud .

Vær fleksibel


Fordi en pandemi sandsynligvis vil resultere i fravær af flere ansatte, skal du have politikker, der giver din virksomhed til at fungere på en mere fleksibel måde . For eksempel kan du finde det bedst for nogle eller alle dine medarbejdere til at arbejde fra hjemmet distancearbejde , eller komme i arbejde i forskudt skift. Du bør også udvikle specielle arbejdstagerens erstatning og sygeorlov politikker , der vedrører især en pandemisk influenzaudbrud . Det kan også være nødvendigt at begrænse forretningsrejser til steder , som du ved er berørt .

uddanne dine medarbejdere


Lad dine medarbejdere vide , hvilke handlinger du har til hensigt at træffe , samt hvilke handlinger de skal tage , i tilfælde af en pandemi . I et sådant tilfælde , holde dine medarbejdere informeret for at undgå misinformation skabt af rygter . Du kan oprette hotlines og /eller websteder, der vil hjælpe medarbejdere, kunder og leverandører holde trit med status for din virksomhed , samt midler til rådighed for dem i løbet af udbruddet . Sørg for , at de oplysninger, du giver , kan forstås af alle dine medarbejdere , uanset deres etniske tilhørsforhold .

Del din Plan

Del din plan med andre virksomheder , kender og forstår deres planer , og samarbejde med offentlige sundheds-afdelinger og civilt beredskab til at sikre den bedst mulige svar bestræbelser på at en pandemi udbrud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.