reproduktiv sundhed og befolkning udvikling handler i 2008

Kongressen af den filippinske regering har indført reproduktiv sundhed og befolkning Development Act af 2008 som en officiel regeringens politik til støtte og fremme familieplanlægning , seksuel sundhed , og sikker sex

Du skal bruge: .
Sæt af små Phillips skruetrækkere .
Udskiftning Mac G4 PowerBook LCD -skærmen .

Politikker


Som offentliggjort på den filippinske e-Juridisk Forum, reproduktiv sundhed og befolkning Development Act af 2008 fremmer den tro, at en uddannet samfund med adgang til korrekt reproduktiv pleje vil bygge en bæredygtig fremtid befolkning . Den handling også , at kvinder og kvindeorganisationer bør spille en væsentlig rolle i forvaltningen af disse bestemmelser .

Central Administration


Det handler opfordrer til en Kommission med Befolkning , eller POPCOM , at give pædagogiske kampagner for at instruere mandlige og kvindelige borgere i sikker reproduktiv sundhed og prævention praksis . Den kan også oplade POPCOM med at gøre reproduktiv kliniske pleje og udstyr til bredt tilgængelige for den almindelige befolkning . POPCOM selv består af 14 forskellige ministerier .

lokale foranstaltninger


Ud over den centrale tilsyn med POPCOM , den handling opfordrer de lokale reproduktiv sundhed centre at gøre oplysninger om familieplanlægning , amning , og forældreskab gratis til rådighed for ægteskab licensansøgernes , kildeskat vielsesattester , indtil de par har fået den rette undervisning i disse spørgsmål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.