sociale årsager til for tidlig ældning

I et samfund, der favoriserer unge , sunde udseende hud , næsten enhver form for forebyggelse af fine linier , alder pletter og rynker bliver mødt med åbne arme . Nogle gange , selv om dagligdags sociale aktiviteter faktisk bidrager til for tidlig ældning , selv om du ikke er klar over det . disse kan gøre alle de andre metoder til forebyggelse af enten mindre effektiv eller unyttige

solen


Fælles amerikansk tidsfordriv omfatte hænge ud på stranden , en baseball kamp eller en grill . Du ved, du skal bruge solcreme , når du er ude i solen i en time eller mere , men du vil næppe give det en tanke , hvis du kun udenfor i et par minutter eller mindre . Overraskende , der kun tilbringer nogle få minutter hver dag udenfor , uden nogen form for beskyttelse af huden årsager tegn på ældning over tid . De få minutter om dagen tilføje op til timer , eller endda dage , uden uden beskyttelse . Beskyt din hud på alle tidspunkter , ikke kun for at forhindre aldring , men også for at undgå hudkræft .

overdrevent drikkeri


Drikke-og gå ud med vennerne i weekenden , er en populær aktivitet i vores samfund . Drikker for meget alkohol ikke direkte berører de linjer på dit ansigt , men det fører til et sammenbrud i dine interne systemer ved at gribe ind med din evne til at optage næringsstoffer , drab hjerneceller hurtigt , undertrykker appetitten og øge ledbetændelse . Selvom alle disse faktorer er interne , de i høj grad påvirker den måde din krop fungerer og take away sundhed og vitalitet for din yngre , sundere selv .

Rygning


I årtier omkring 1950'erne , ingen vidste side virkninger af rygning , og det blev endda betragtet som en cool ting at gøre . Desværre har cigaret 's højborg på vores samfund ikke løsnes og mennesker stadig lider under deres virkninger . Ud over at forværre dine lunger , forårsage kemikalier i cigaretter biokemiske forandringer i kroppen . Disse ændringer bliver synlige i dit ansigt gennem rynker , læderagtig hud og en usund , gullig teint .

ansigtsudtryk


Medmindre du er en robot , ansigtsudtryk er uundgåelige i enhver samtale . Hver gang du flytter din ansigtsmuskler og danne en linje eller krølle under din hud , det bidrager til en linje eller en rynke udvikler sig i det pågældende sted på dit ansigt . Understreger om denne sociale årsag til aldring er bagslag , og forsøger at udøve eller styrke dit ansigt gennem praktiserende ansigtsudtryk kun fremskynder aldringsprocessen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.