Listen over OSHA uddannelse

Occupational Safety and Health Administration kræver, at arbejdsgiverne til at uddanne deres medarbejdere i sikkerheds- og sundhedsrelaterede områder . Uddannelse er nødvendig på områder der beskæftiger sig med farlige kemikalier , arbejdsmiljø , brandsikring , svejsning , skæring og lodning .

giftige og farlige stoffer


Den Department of Labor kræver gennemførelse af farlige kemiske uddannelsesprogrammer for medarbejdere, der arbejder i den kemiske fremstilling laboratorier og kemiske importere erhverv . Arbejdsgiverne skal forsikre lab medarbejdere modtager undervisning på disse områder. Uddannelse omfatter formidling af information til dækning brændbarhed og carcinogenicitet. Uddannelse også kan også specifikt med visse kemikalier . Uddannelsen vil inddrage metoder og bemærkninger til påvisning af farlige kemikalier , sundhedsfaren af kemikalier og de foranstaltninger, som medarbejderen kan beskytte sig mod farer .

Byggeri


Uddannelsesprogrammet for ansatte , der arbejder i nedrivning og opførelse erhverv gør medarbejdere til at håndtere de risici af jobbet . Uddannelsen omfatter arten af fald i arbejdsområdet og procedurer for vedligeholdelse og inspektion af faldsikring systemer . Uddannelse omfatter også anvendelser af rækværk , sikkerhedsnet , overvågningssystemer , advarsel linjer, adgang zoner og personlige faldsikringssystemer . De ansatte lærer også deres individuelle rolle i overvågningen af systemet , de begrænsninger af udstyr og håndtering af udstyr og materialer integreret sikkerhedsprocedurer.

Outreach Training Program


Det Opsøgende Training Program omfatter ti timers kurser give industrien arbejdstagere med bevidstheden om forebyggelse og anerkendelse farer . OSHA anbefaler uddannelse som en orientering til farer kontrol og forebyggelse. Kurserne omfatter en introduktion til OSHA og vejledninger for faldsikring , frakørsel ruter , brandforebyggelse , beredskabsplaner , værnemidler , el- sikkerhed og fare kommunikation . Det opsøgende Programmet omfatter også specialiserede industri lektioner i medicinsk , vedligeholdelse , bryggers og kontor ergonomi .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.