hvad er farerne ved røgfri cigaretter ?

røgfri cigaretter , mere almindeligt kaldet elektroniske cigaretter eller e-cigaretter , ligner almindelige cigaretter , men ikke indeholder tobak . De leverer ren nikotin til brugerne via et batteri-drevet patron . I 202C administrerende direktør af rygning Overalt-en af de største distributører af røgfri cigaretter-fortalte CNN , "Der er ingen ingredienser i vores e-CIGS , der kan forårsage kræft . Men det er en temmelig nyt produkt , så vi ikke er 100 procent sikker på de bivirkninger på dette punkt . " Den amerikanske Food and Drug Administration og andre grupper , men advarer om, at elektroniske cigaretter kan være farligt .

Indvirkning på Kredsløbssygdomme


Selvom nikotin er ikke kræftfremkaldende, har ingen videnskabelige undersøgelser endnu ikke fastlagt , hvordan levere ren nikotin i lungerne kan påvirke de samlede sundhedsudgifter . "Vi har ingen anelse om , hvad de sundhedsmæssige effekter kan være, " siger Dr. Steven Schroeder , en rygestop ekspert ved University of California-San Francisco Medical Center .

Tvivlsom Ingredienser


Nogle elektroniske cigaretter kan indeholde giftige kemikalier . I en 2009 pressemeddelelse , advarede FDA , at laboratorieanalyse indikerede tilstedeværelsen af giftige kemikalier , herunder diethylenglycol , som anvendes i anti -frost . Desuden har de producenter og distributører ikke mærke de produkter, for at advare forbrugerne om sådanne potentielt farlige ingredienser .

Ineffektivitet


Forskere ved University of California , Riverside , brugte en rygning maskine til at beregne hvor meget forbrugerne skal puff om elektronisk cigaretter for at få den samme mængde nikotin som de modtager fra tobak cigaretter . Efter at have testet fem mærker , besluttede de at alle på nær én-Liberty Stix-krævede højere vakuum , eller stærkere sugning, end tobak cigaretter . Stærkere pust få folk til at indånde stoffet dybere ind i deres lunger , og kan føre til " kompenserende ryge . "- brugen af mere elektroniske cigaretter for at opnå det ønskede niveau af nikotin

Ungdom


Ud over bekymringer om elektronisk cigaretter ' kemikalier , advarede FDA , at distributører blev markedsføring af elektroniske cigaretter til unge mennesker . Ved udråber elektroniske cigaretter som et sikkert alternativ til at ryge , kan produkterne tilskynde nikotinafhængighed i ungdommen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.