kemikalier i røgtobak

Røgtobak indeholder over 4. 000 kemiske stoffer med 69 identificerede kræftfremkaldende stoffer også kendt som kræftfremkaldende . Cigaretrøg består af giftige gasser fra forbrænding af tobak , der spreder hurtigt gennem luften. Bittesmå partikler dvæle på ubestemt tid i luften , mens større partikler sætter sig på lofter , gulve og vægge . Mange af de giftige kemikalier fundet i tobaksrøg findes i almindelige husholdningsprodukter og kemikalier , der anvendes på arbejdspladserne under strenge sikkerhedsbestemmelser.

Chemicals AB


Acetaldehyd anvendelser er i harpiks og lim . Eddikesyre er en ingrediens findes i hårfarve , mens Acetone er et kemikalie til stede i opløsningsmidler og finger neglelakfjerner . Acrolein er en ingrediens , der anvendes i ukrudtsmidler , polyester harpiks , tåregas og andre kemiske kampstoffer . Acrylonitril , også kendt som vinyl cyanid , er til stede i syntetisk harpiks , gummi og plast . Ammoniak er en fælles husstand renere mens Arsen er en ingrediens i rottegift . Rensebenzin er et element , der anvendes i opløsningsmidler , pesticider og benzin . Benzo [ a] pyren findes i creosot , kultjærebeg og asfalt . Butan er en ingrediens i lightergas og butyraldehyd er et kemisk stof i opløsningsmidler og harpiks .

Chemicals CG


Cadmium anvendelser er i ikke-korroderende metal belægninger , pigmenter , lejer og akkumulatorer . Kulilte former , når du brænder benzin motorer , gas-drevne værktøjer og svejsning . Catechol er et grundstof som findes i farvestoffer , olier og blæk . Chrom er en komponent , der anvendes i metalplettering , træbehandling , legeringer og konserveringsmidler . Cresol findes i opløsningsmidler , træbeskyttelsesmidler og desinfektionsmidler. Crotonaldehyd er en advarsel agent i brændstoffer . Formaldehyd er en ingrediens i balsamering væske og andre anvendelser af dette kemikalie er i fiberboard , spånplade , krydsfiner , og skum isolering .

Chemicals HM


Hexamine er et af de kemikalier i grill lightergas . Hydrogencyanid anvendelser i gaskamre , som en desinfektionsmiddel , til fremstilling af harpikser , akryl plast og dette kemiske stof dispenserer under behandlingen af malm og metal behandlingsprocesser . Hydroquinon findes i lak , maling og brændstof . Isopren anvendelser er i gummi , mens bly er et tilsætningsstof i maling og metal legeringer . Methanol er en vigtig element, der anvendes i raketbrændstof og methylethylketon er en ingrediens findes i opløsningsmidler .

Chemicals NZ


napthalen er en bestanddel af mølkugler . Nikkel er en del af alkaline batterier , rustfrit stål og metal legeringer. Nikotin er en ingrediens findes i ekstremt kontrollerede insekticider . Nitrogenoxid , skabt ved forbrænding af benzin , bidrager til syreregn og smog . NNN , NNK og NAT er kræftfremkaldende kun findes i tobak . Phenol findes i harpiks , krydsfiner og andre bygge- forsyninger . Propionaldehyde er et desinfektionsmiddel, og pyridin er til stede i opløsningsmidler. Quinolin virker som en korrosionsinhibitor og som opløsningsmiddel for harpikser . Resorcinol anvendelser er i laminater , harpiks og lim . Styren er en komponent af isolering , glasfiber , rør og plast . Tjære er et materiale , der anvendes til brolægning veje og Toluen er en komponent , der anvendes i opløsningsmidler , olier og harpikser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.