typer af limning på kalium perchlorat molekyle

Kalium perchlorat , der betegnes med den kemiske formel KClO4 , er et uorganisk salt , der anvendes brugt som en iltningsmiddel i fyrværkeri , eksplosive grundere , drivmidler og ammunition knaldhætter . Den farveløse , krystallinsk fast stof er giftigt for mennesker . Det kan optages gennem huden , inhaleres eller indtages. Det er giftigt for lungerne og slimhinder og vil producere organskader ved gentagen eksponering . Også kaldes perchlorsyre , kalium salt og kalium hyperchloride , det har en molekylevægt på 138 . 55 .

Single Kovalent Bond


I en enkelt kovalente bindinger , to atomer deler en par af elektroner . I form af kalium perchlorat molekyle , et atom af grundstoffet klor ( Cl ) , deler en enkelt kovalente bindinger med en ilt ( O ) atom .

Polar Kovalent Bond


I en polær kovalent binding , elektronerne delte med to atomer tilbringe mere tid omkring en atom , at den anden . I en kalium perchlorat molekyle , kan det indre kovalente bånd mellem klor ( Cl ) og en af de ilt ( O ) atomer yderligere kategoriseres som en polær kovalent binding , fordi ilt atom har en delvis negativ ladning .

Dobbelt Kovalent Bond


Et dobbelt kovalent binding er en , hvor to par elektroner deles mellem to atomer . I en kalium perchlorat molekyle . klor ( Cl ) atom , deler en dobbelt kovalente bindinger med tre ilt ( O ) atomer


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.