Hvordan gør jeg saltvand til drikkevand på en øde ø ?

Hvis du har fundet dig på en øde ø , er der en god chance for du kunne overleve mange dage med nogle hurtige tænkning og et fartøj lavet af et blad eller udhulet frugt . At vende saltvand til drikkevand eller frisk vand , må man stole på de principper i naturen . Når vandet fordamper , og det efterlader salt bag og rent vand er samlet. Følgende er baseret på Solens karmen metoden for opkrævning af vand til drikkevand i en nødsituation

Du skal bruge: .
lille fartøj, kunne være en kokosnød eller en plante udhulet .
Palmeblade eller store vegetation .
Rocks .1 .
grave et hul for at hente vand . Lastrummet skal gå mindst 3 meter dyb og bred nok for dig at nå i. Som du nærmer 3 meter , bør du se meget fugtigt sand , hvis ikke vandpytter . Tag din tid , da du er begrænset på vand og anstrengelse vil medføre, at du har brug for vand før .
2 .
et fartøj skal ind i midten af hullet . Fartøjet kan være en udhulet kokosnød , frugt eller et blad . Hvis der er rigelig vegetation på øen , kan du tilføje vegetation i hullet omkring skibet . Dens vand vil fordampe og ophobes i skibet .
3 .

dække hullet og vejer ned dækslet . Placer blade over hullet og dække det så fuldstændigt som muligt . Fastgør yderste kant med sten . Sted et par sten i midten af dækslet til at skabe en lille fordybning , hvor fartøjet er . Dette vil dirigere vandet til skibet . I løbet af dagen og natten , dug og kondens vil samle på din interimistiske dækning og falde ned i skibet .
4 .
Tag skibet fra hullet jævne mellemrum for at drikke vand eller at gemme den i andre fartøjer til senere brug . Placer fartøjet tilbage i hullet for at fortsætte med at akkumulere vand . Vandet vil være sikkert at drikke . Ingen rensning er nødvendig .

gode råd og advarsler


 • Ved fremtidige udflugter , sætter en plastfolie med dig . Den plastiske giver en langt mere lufttæt dække , der vil samle vand hurtigere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.