gær & skimmel test

Gær er encellede svampe . Folk har dyrket gær i årtusinder til brug i at gøre brød , bagning og alkoholiske drikkevarer . Afprøvning gær for at se om det stadig er aktive, er enkel og hurtig . Mold er også en mikroskopisk svamp . Mold kan angribe et hus og føre til allergi eller sygdom

Test Gær


Test for at se om gær er aktiv er enkel og hurtig . Bare tilføje en halv teskefuld sukker til gæren , omrøring i en halv kop vand til at opløse den. Hvis det skum og bobler inden omkring ti minutter, end du ved, at gær er levende og kan bruges til bagning . Boblerne er kuldioxid , som er udgivet som et biprodukt fra gæren tilegne sukker og stivelse .

Undersøgelser for Mold ved inspektion


Molds er bittesmå mikroskopiske sporer . Hvis de er til stede i et hjem eller en bygning , set eller uset , kan de finde deres vej i luften . Tilstedeværelse af mug i luften kan bidrage til en bred vifte af luftvejsproblemer, udslæt , og på lang sigt , kan bidrage til andre immunrespons , ifølge Nebraska Department of Health og Human Services .Undersøgelser for skimmelsvamp er muligt ved synlig kontrol. Du kan muligvis se eller lugte mug overalt i huset . Peeling tilbage tapet eller det kontrolorgan bag mure kan også afsløre mug .

Professional Mold Test


Professionel mug test kan omfatte både en fysisk inspektion , samt termisk infrarødt kamera test , der kan spore fugt og vand tab , som er ofte årsag til skimmelvækst i hjemmet . Prøver kan også testes i laboratorier for at bestemme, hvilken type skimmel vokser , hvis det er nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.