helbredsmæssige farer ved at bære brugte rulleskøjter

Skøjter , både inline eller rulle sort og isen sort , bliver ofte købt brugt , så folk kan spare penge . Der er dog visse farer at være opmærksom på , når de køber og bruger tidligere ejet rokker ( hvoraf nogle også gælder for hjælp lejede skøjter der har været anvendt før ) .

renhed


Fødder kan hente en masse af bakterier og usmagelige mikroskopiske skabninger , hvis du ikke passer på. Og hvis du køber et sæt af brugte rulleskøjter , og læg dem på uden at rense dem ud , så er du stikker dine fødder ind i en stram plads med bakterier og andre potentielle bakterier , som du ikke ønsker, vokser på dig . Så før du bruger nogen tidligere brugte rulleskøjter , spray dem med desinfektionsmiddel og ændre foret hvis det er muligt . Derudover altid bære strømper med dine skøjter til at give en barriere mellem din nøgne hud og det indvendige af skate .

Slitage


Vide, hvordan man genkender slitage på et par brugte skøjter , før du strop dem på dig selv . For eksempel , hvis du har et par skøjter , der ser fint , det betyder ikke, at knivene ikke er klar til at snap eller at nitter holder knivene til støvler er i god stand . Til inline rulleskøjter er det også vigtigt at erkende styrken af støvler , tilstanden af hjul , og hvor godt de ruller . Enhver af disse ting kunne gå galt på et par skøjter , men brugte skøjter har allerede slid og ælde , hvilket betyder, at du behov for at gennemgå dem omhyggeligt .

landet


Udlejning skøjter præsentere deres egne farer til dig . Alene antallet af mennesker, der bærer dem betyder, at der kunne være et stort antal bakterier , blod pletter , sved fugt og andre ubehagelige muligheder indeni. Der er dog leje skøjter normalt sprøjtes og givet en mindre rengøring i mellem brugerens , hvilket er et godt tegn . Bolig også gå igennem en masse mere slid end gennemsnittet skøjter , så det er en god ide at give dem en gang i løbet , før du glider ud på isen eller raket ned ad en rampe på din topfart .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.