de miljømæssige effekter af afbrænding af gas

Nigeria har været en olieproducerende land i årtier , men dele af deres produktionsproces, særligt gasafbrænding , forårsager skadelig indvirkning på miljøet. Ifølge Domstolen i Nigeria Nu , i deres " Gasafbrænding i Nigeria : En oversigt april 2010, " ! " Gas afbrænding refererer til afbrænding af naturgas , der er forbundet med råolie , når det pumpes op fra jorden "

Forurening og luftkvalitet


Afbrænding af gas medfører markante kulstofemissioner i atmosfæren og dens forbrænding frigiver store mængder af sod og kulilte . Ud over de drivhusgasser , er gasafbrændingen også ansvarlig for partikler , svovldioxid , kvælstofoxider , og kræftfremkaldende stoffer som benzen og toluen .Ved at bidrage disse drivhusgasser og andre skadelige gasser til atmosfæren , gasflammer bidrager til klimaændringerne samt syreregn i Nigeria .

Effekter på sundhed


Landsbyer siden afbrænding steder er fælles , og med nødblus brændende døgnet rundt , skal folk leve med den konstante støj og giftig røg den nødblus producere . Disse samfund er i høj risiko for astma , blodsygdomme , kræft og andre kroniske luftvejssygdomme , og har begrænset adgang til sundhedspleje . Sur regn hælde over jorden sætter huse og afgrøder er i fare .

en potentiel kilde til energi


Når Nigeria blev en olie udbyder i 1960'erne , infrastruktur begrænset, hvor de kunne adskille naturgas fra den udpakkede råolie . Selvom afbrænding af gas var den billigste løsning på det tidspunkt , ved hjælp af uønskede gas som energikilde har været en forspildt chance for år . ! Som anført af Domstolen i Nigeria Nu , " En vifte af teknologier til at indfange eller bruge de tilhørende naturgas eksisterer som levedygtige alternativer til afbrænding Det kan være reinjiceret , hvilket øger olieproduktion og indeholder gas . transporteret via gasrørledninger , omregnet til væsker , der kan være lettere transporteres . eller anvendes på stedet "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.