hvad er farerne ved at indånde negative ioner ?

Negative ioner har været kapret af luftfilter selskaber som særdeles sundt . I naturen er den ration af negativt ladede ioner til positivt ladede ioner højt på strande , bjergtoppe , og andre steder hvor der er " noget i luften . " Men , vejrtrækning alt for mange negative ioner , eller trække vejret kunstigt fremstillet negative ioner , kan være farligt .

Ozon


En af de primære farer vejrtrækning negativt ladede ioner , som er lavet kunstigt , ifølge Sunstar-løsninger . com er, at der kan være ozon i området . Ozon er tre atomer af ilt alle tilsammen , og det er en mere atom end du finder i ren ilt bruges af dykkere . Ozon er rent faktisk er skadeligt at ånde , og det kan forgifte dig, hvis du indånder for meget af det . Maskiner , der kunstigt tilføje negative ioner til luften , kan skabe ozon som et biprodukt .

Sticky Partikler


Hvis du lader en luft ionizer nær en overflade , vil du se at tiden partikler i , at luften vil klamre sig til væggen . Dette resulterer i sorte pletter , som er undertiden benævnt som " sorte mur " , som om det var et virkeligt , medicinsk tilstand . De negativt ladede partikler i luften skabe en attraktion med positivt ladede dem selv , og det fører dem til at holde sig til ting-herunder dine lunger og hals , når du indånder dem, hvilket kan føre til en oprustning over tid og forværre betingelser som astma .

lungeskade


Hvis du kunstigt ånde ioniseret luft , der indeholder ozon , kan der være langtidseffekter . Mens naturlige ioniseret luft fundet på en strand eller i nærheden af en flod er sundt , virkningerne af ozon kan forgifte disse ydelser . Lungeskade kan være smertefuldt , og endda dødbringende , fra vejrtrækning i for meget ozon . Blærer i lungerne , blokerede passager fra partikler , og andre farer kan føre til permanent beskadigelse af lunger.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.