polet stik sikkerhed

Pole stik bruges ofte i byggeri at give en økonomisk form af stilladser for arbejdstagerne . Stor omhu skal udvises forsigtighed ved montering af systemet pol stik støtte for at forebygge ulykker og skader

Du skal bruge: .
Kamera

Funktion


Pole stikkene anvendes som led af et system til at understøtte en platform tilsluttet lodrette pæle med bracketing , der kan bevæge sig lodret . Disse bruges i stilladser på siderne af bygningerne for arbejdstagerne at stå på . De er designet til at holde et maksimum på £ 500 .

Opsætning Bekymringer


Undersøg alle dele af en pæl stik før hver brug for beskadigelse og knækkede eller slidte dele . Overfladen du vælger til polen donkraft skal kunne bære vægten løftes . Når det bruges til at støtte stilladser , skal du sørge for ingen af delene er i nærheden af elektriske ledninger eller højspændingsledninger .

Andre overvejelser


Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , kræver , at seler , bærebeslagene og relaterede dele konstrueret af metal . De foreslår, at der ikke er mere end to arbejdstagere står på skafottet på samme tid . Træpæle , der anvendes som en lodret støtter er foreslået at være 30 meter høj eller mindre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.