skadelige virkninger af mobiltelefoner

I 202C Pew Internet og American Life Project konstateret, at 85 procent af alle amerikanere ejede mobiltelefoner . Populariteten af denne teknologi , ifølge Federal Communications Commission , fanget på hurtigere end personlige computere eller kabel -tv . Bekvemmelighed og allestedsnærværende mobiltelefoner har utvivlsomt forvandlet mange områder af folks liv, men videnskabsfolk og forskere fortsat at sætte spørgsmålstegn ved , hvad de skadelige virkninger af brug af mobiltelefoner kunne være.

Stråling


Undersøgelser har vist , at strålingen mobiltelefoner udsender var ansvarlige for mange sundhedsskadelige forhold , men ifølge en 2009 artikel i " Wired " magasin , er hver af disse undersøgelser modsiges af andre undersøgelser . Undertiden modstridende undersøgelser kommer fra de samme kilder . Andreas Stang , et al , offentliggjort en undersøgelse fra 2001 i "Journal of National Cancer Institute " forbinder du bruger din mobiltelefon med risiko for uveal melanom-en form for øje kræft-men i 202C offentliggjorde resultaterne af en anden undersøgelse som fandt ikke en sådan sammenhæng . Andre undersøgelser har antydet, negative virkninger for sæd levedygtighed eller forbundet mobiltelefon brug hos gravide kvinder med adfærdsmæssige problemer hos børnene , de producerede . Dariusz Leszczynski slår fast , en finsk forsker ved STUK-stråling og nuklear sikkerhed , har brugt ti år forsket en sammenhæng mellem brug af mobiltelefoner og kræft i hjernen , og konkluderer, at han og hans kolleger forskere " har ikke svaret om , eller om ikke , stråling fra mobiltelefoner kan forårsage kræft i hjernen . "

distraheret Kørsel


Under den teori , at brugen af mobiltelefoner under kørsel skaber flere ulykker , har nogle stater forbudt brugen af håndholdte mobiltelefoner under så folk til at bruge hænderne håndfri enheder . Ifølge " Wired " magasin , er ræsonnementet bag disse love er baseret på " en lille 1997 canadisk undersøgelse , som ikke tog andre køre distraktioner i betragtning. " En undersøgelse fra 2001 af North Carolina University , som var mere omfattende skylden mobiltelefon brug for kun 1,5 procent af ulykker, der involverer distraheret kørsel . I 2002 rapporterede Harvard Center for Risk Analysis en lav forekomst af bilulykke dødsfald som følge af mobiltelefon brug , men bestemt, at deres resultater var usikre , fordi indsamling af data om sådanne statistikker var problematisk . Men en University of Utah undersøgelse i 2005 viste , at folk kører , mens du bruger mobiltelefoner havde signifikant lavere reaktionstid .

Forholdsregler


Mens videnskabsfolk og forskere fortsætte med at skændes over de skadelige virkninger af mobiltelefon brug , offentligheden ville være klogt at tage forholdsregler . Du kan købe mobiltelefoner , der har en lavere specifik absorptionshastighed ( SAR ) , hvilket betyder at din krop absorberer færre af deres radiofrekvenser . Du kan også holde din mobiltelefon så vidt muligt væk fra din krop ved ikke at opbevare den i lommen , sms'e i stedet for at tale , og brugen af håndfri enheder . Hertil kommer, at beslutningen om ikke at bruge din mobiltelefon under kørsel skal være del af en større Løfte om ikke at engagere sig i andre distraktioner under kørslen , såsom at spise eller rode med bilens stereoanlæg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.