sundhedsmæssige fordele for mænd

Ligegyldigt , der forsøger at hævde , at de har det hårdt i livet , begge køn i den menneskelige race har deres rimelige andel af fordelene , hvorvidt det er i beskæftigelse, sundhed , sociale spørgsmål eller lov . For mænd og kvinder helbred er en ting, der kan vippe begge veje . Nogle sundhedsspørgsmål strejke ene køn oftere eller med mere alvorlige konsekvenser end den anden. Mens der er mange sygdomme , der rammer mænd oftere , er eller udelukkende lidt af mænd , der er også nogle sundhedsmæssige fordele ved at være mænd.

Kroniske smerter


Ingen kan lide at være i smerte , og hvis smerterne sticks rundt i lang tid, det er især ubehageligt . Det viser sig, at mænd har den fordel i kroniske smerter kategori , ifølge videnskab og teknologi hjemmeside BD Techno .Ifølge en undersøgelse foretaget af Jennifer Kelly , ph. d. i Atlanta , kvinder oplever kroniske smerter på en anden måde end mænd . Tilsyneladende når kvinder føler sig kronisk smerte det er mere tilbagevendende og mere intens , end det er for mænd .Desuden er der nogle forhold, der påvirker mænd langt mindre ofte at give kroniske smerter . Eksempler på disse hovedsagelig kvinders vilkår omfatter slidgigt og migræne .

Osteoporose


Osteoporose er en tilstand, hvor knoglerne bliver porøse og skrøbelige , bryde nemt og gøre patienten langt mere tilbøjelige til at opleve alvorlige kvæstelser ved ulykker som simple så hårdt hoste .Mænd får knogleskørhed , men de har kun denne lidelse på omkring halvdelen af antallet af kvinder , ifølge Mayo Clinic hjemmeside . Manglen på kalcium og andre mineraler kan bidrage til sygdom, og det påvirker sædvanligvis ældre mennesker og er mest almindeligt forekommende hos kaukasiere.

Effekter af Sleep


Ikke at få nok søvn har længe været betragtet som en faktor, der bidrager til dårligt helbred , men ikke får nok søvn ser ud til at skabe mange flere problemer for kvinder end mænd .Ifølge Web MD hjemmeside , kvinder, der sover dårligt stillede er på et meget højere risiko for hjertesygdomme , type 2 diabetes og depression end lige sove dårligt stillede mænd .

funktionel dyspepsi


funktionel dyspepsi er en øvre abdominal tilstand, der forårsager ubehag og oppustet og fuld følelse af, at der ikke er helt forstået . Ifølge University of North Carolina Medical Center hjemmeside , mellem 25 og 40 procent af de voksne oplever denne tilstand på et tidspunkt hvert år . Imidlertid er de fleste tilfælde fundet hos kvinder .National Institutes of Health hjemmeside står der påvirker funktionelle dyspepsi er mere alvorlige for kvinder end mænd , og depression som følge af den tilstand var langt mere udbredt hos kvinder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.