typer af åndedrætsværn patroner

Filter patroner i en respirator er ikke skabt lige . De er individuelt fremstillet til at bortfiltrere en bestemt kemikalie . Desuden har mange grænser for koncentrationer af kemikalier i luften . Det er vigtigt at forstå funktioner patroner , da en døgn dit liv kan afhænge af en respirator , der den rigtige patron .

HEPA patron


Et HEPA patron er designet til at bortfiltrere meget fine partikler af giftigt støv flyder i luft . Nogle områder, hvor det skal bruges , er fjernelse af asbest , kulstøv miljøer eller silica miljøer . Patronen bør kontrolleres ofte og erstattes efter behov , da et tilstoppet patron ikke vil tillade dig trække vejret . Dette er især vigtigt, hvis du er i en høj partikler tæller miljøet.

Økologisk Vapor Cartridge


Den økologiske dampe bruges til at filtrere organiske opløsningsmidler , såsom acetone eller toluen . Det bruges også til råoliedestillater , såsom benzin , og alkohol . Ifølge University of California i Santa Cruz , bør det ikke anvendes , hvor koncentrationerne overskrider 1. 000 ppm (1. 000 ppm ) . Koncentrationer over 1. 000 ppm overstiger grænserne for en respirator , og andre åndedrætsværn skal anvendes .

Acid gaspatronen


En sur gas /tåge patron bruges i miljøer, der har sure atmosfære . Et eksempel er omkring et batteri bank , der producerer svovlsyre dampe , eller hvor som helst , der har en høj syre dampe miljø . Husk på, at fusionen niveauer kan ikke overstige design af patronen . Koncentrationsniveau grænser varierer , og Colorado State University anbefaler at tjekke med patron fabrikantens grænser , før han indgår en ukendt miljø .

Kombination Cartridge


En kombination patron er til miljøer , der har mere end et kemikalie . Miljøet kan have syre dampe , organiske opløsningsmidler , eller partikler . Mange fabrikker har barske miljøer , så det er bedst at have en kombination patron eller to på hånden , just in case .

Kviksølv Cartridge

En kviksølv patron er specielt designet til kviksølvdampe miljøer . Dette bør være i sikkerhed værktøjskassen så godt, da en ukendt miljø kan indeholde kviksølv . Koncentrationsgrænserne er normalt trykt på patronen. Hvis ikke , skal du kontakte producenten af respiratoren før indrejse i et miljø .

Pesticid Cartridge

Hvis du arbejder i en gård indstilling et pesticid patron er et krav . Denne filtrerer fælles skadedyr og herbicider fundet i en landbrugsreform indstilling . Producenter angiver grænsen for patronen , igen er det vigtigt ikke at overskride de angivne grænser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.