USDA afgrøder oplysninger

USDA er et statsligt organ til opgave at give oplysninger til landbrugerne om høstudbyttet . De giver også oplysninger om beskyttelse af jordbunden . Dette agentur blev oprettet for at hjælpe med at stabilisere landbruget

Identifikation


Der er masser af jord i USA , der bruges til landbrug . Det amerikanske landbrugsministerium ( USDA ) hjemmeside indeholder oplysninger om, hvilke typer afgrøder, der dyrkes på forskellige områder. For eksempel kan du finde ud af , hvor sukkerrør dyrkes , og hvor ofte det er høstet . Ofte er disse rapporter, som bruges af landmænd til at beslutte, hvilken slags afgrøde at plante .

Geografi


Institut for Jordbrug også rapporter om de afgrøder, der produceres i andre lande . Mange lande skal arbejde for en vellykket import og eksport frø-og fødevarevirksomheder , USDA indeholder oplysninger , der viser, hvilke afgrøder bliver produceret i et kontinent og i hvilke mængder , så der er ikke en overflod af en afgrøde , som for eksempel hvede , der ikke kan bruges . Mens USDA ikke have det sidste ord over , hvad et område producerer , de er en af de største globale virksomheder , der bidrage til at gøre information let tilgængelig .

afgrødeforsikring


USDA giver også oplysninger om afgrøder forsikring. Vejret kan være uforudsigeligt , og afgrøder ikke altid giver , hvad der forventes , og derfor landmændene ofte købe forsikring på deres afgrøder . USDA tilbyder information om forsikring muligheder . Du kan søge efter agent eller af den kategori af afgrøder . De fremlagte oplysninger indeholder faktablade om de politiske former , der er omfattet råvarer og forsikring cyklusser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.