asbesteksponering love

Den føderale regulering udvalg , der fører tilsyn sundhedsfarer såsom udsættelse for asbest på arbejdspladsen , er OSHA , Occupational and Safety Health Administration . Lovene håndhæve miljøspørgsmål for virksomheder der beskæftiger sig med offentligheden, sikkerhed på arbejdspladsen og eksponering elementer . Environmental Protection Agency , eller EPA , afgør, hvor private borgere skal håndtere afslørede asbest og arbejder desuden med OSHA at styre erhvervslivet og miljømæssige forekomster af asbest .

eksponeringsgrænser


Ny asbest love i 2006 fastslået, at arbejdspladsen eksponeringsniveauer skal være lavere end 0,1 fibre pr centimeter over en hel otte timer . Selv hvis en arbejdsplads opfylder dette krav , ikke mere end én fiber per kubikcentimeter er tilladt i en enkelt 30-minutters periode .

Beskyttelse


Beskyttelsesbeklædning skal gives til alle medarbejdere, der har potentialet til at komme i kontakt med asbest materialer . Denne beklædning omfatter respiratorisk HEPA -filter masker , fuld-ærmer , lange bukser og handsker . Når en medarbejder er involveret i en byggeplads , hvor asbest er fundet , skal der også være passende faciliteter til vask ned for at slippe af eventuelle fibre tilovers efter fjernelse af beskyttende tøj .

Sundhed Eksaminer og erhvervsuddannelse


Alle medarbejdere beskæftiget med asbest relaterede aktiviteter kræver rutine eksamener og passende uddannelse i håndtering af asbest .

pligt til at forvalte


EPA og OSHA love dekret , at den ansvarlige for en kommerciel ejendom har en pligt til at sikre , at området er sikkert og gratis af asbest fare . Hertil kommer, at person er ansvarlig for at føre tilsyn korrekt oprydning af udsatte og /eller beskadiget asbest ejendom .

Risk Management

Asbest betragtes som en højere risiko , afhængigt af hvor nemt det er at få adgang til , hvis den er beskadiget eller slidt , og hvis det er i en høj trafik område . Kommercielle områder med lav risiko asbest måske ikke at fjerne materiale, medmindre det begynder at udgøre en trussel , men det skal være under opsyn . Private hjem med ubeskadiget eller slidt asbest materiale , der kan behandles, kan løse en asbest problem som at uden at øge risikoen ved at fjerne produktet.

Ikke-kommerciel

EPA kræver boligejere , der finder asbest produkter i hjemmet til at anvende professionelt uddannede arbejdere at få det fjernet . Asbestholdige produkter var i vid udstrækning anvendes forud for 1970 og ethvert hjem er bygget før så bør betragtes som mistænkelige for asbest gulv fliser , gulv filtning , sidespor og tagdækning . Det er imod loven at bortskaffe asbest relaterede materialer i regelmæssig beholdere eller bortskaffelse af affald .

Vurdering

Agenturet for giftige stoffer og sygdomme Registry arbejder sammen med OSHA og EPA at afgøre, hvilke risici der findes i områder, hvor latent asbest eksponering er afdækket .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.