benzen regler

Ifølge den amerikanske Cancer Society , er benzen en farveløs , brændbar væske, som fordamper hurtigt i luften . Benzen , som er almindeligt anvendt af industrier i USA , rangerer i top 20 kemikalier, der fremstilles

Miljø


Agenturet for giftige stoffer og sygdomme Registry rapporter benzen, som en luftforurenende udsendes fra industrielle kilder . Environmental Protection Agency har ikke lagt forordninger om luftens niveau af benzen i miljøet , men har indført regler for at reducere benzen , der udsendes af industrien .

Air


forordningerne vedrørende luft på arbejdspladsen standarder er omfattet af Occupational Safety and Health Administration , der anser benzen som en farlig miljøgift. USA arbejdspladser er forpligtet til at opretholde benzen niveauer i luft på arbejdspladsen på eller under 1 del benzen for hver million dele af luft på arbejdspladsen.

Mad Vand


Agenturet for giftige stoffer og sygdomme Registry rapporter US Food and Drug Administration tillader ikke benzen, som anvendes i enhver fødevarer . Det godkendte niveau af benzen i U. S. drikkevand er 5 dele benzen per 1 milliarder dele drikkevand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.