hvordan man kan forebygge faldulykker i stilladser & understøtningsgruppe

Stilladser og falseworks kommer i endeløse former og størrelser . Suspenderet stillads kan være multi- niveau eller under-hængende , selv om de fleste mennesker kender vil standard to-point stillads , der anvendes af vinduespudsere . Platform eller støttet stilladser er et velkendt syn i løbet af mange bygge job og kommer i sorter som ramme , stang , rør og kobling og stigen stik . Falseworks er store , semi-permanente strukturer , der anvendes på store byggeprojekter . Uanset form eller formål , stilladser præsenterer samme farer for arbejdstagere --- faldende genstande , fald og skader fra forkert installeret udstyr . Alle disse farer kan løses gennem uddannelse og sund fornuft
1 .
Train arbejdstagere . Videoer og on-site uddannelse er afgørende for at hjælpe medarbejderne forstår de farer og de skridt , der skal træffes for at undgå dem . En veluddannet arbejdstager ikke kun vil være sikrere , men ofte kan få øje på potentielle farer selv og påpege disse til tilsynsmyndighederne . Bureau of Labor Statistics rapporterede , at der i 1996 havde 25 procent af arbejdstagerne skadet i stillads ulykker fik ingen uddannelse . Occupational Safety Health Administration ( OSHA ) giver videoer og dias på stilladser sikkerhed .
2 .
Sørg for, at platformene er korrekt opbygget . Der bør ikke være mellemrum mellem plankerne og bør udvides til kanten af den ramme , op til rækværk . Toe vagter også skal installeres . Tå vagter er brædder placeret langs kanten af perronen for at undgå værktøjer fra glide ned platformen . I henhold til OSHA , tilskrives 72 procent af arbejdstagerne skadet i stillads ulykker ulykken enten bordlægningen eller støtte vigepligt eller blive ramt af et faldende objekt .

3 .
Opretstående rækværk ordentligt . Rækværk er en arbejdstagers første linje i forsvar mod et fald , især fra lavere niveauer , når udnyttelse ikke er i brug . Stilladser mere end 10 meter høj , skal have rækværk og de skal kunne understøtte minimum vægte , nemlig vægten af en mand, der falder på dem . Sørg for, at skinnerne er på alle sider og er sikret .
4 .
Vær opmærksom på og undgå farer . Elledninger er et fælles problem for stillads arbejdere . Spejder området grundigt før montage stillads skal være opmærksom på miljøfarer. En anden fare , der let kan undgås , er dårligt vejr . Mens føderale regler er gældende , sund fornuft er det bedste forsvar i denne sag . Må ikke muligt for arbejdstagerne at arbejde i kraftig vind , sne og regn . Gående trafik skal også tages i betragtning.
5 .

Fastgør alle værktøjer på stilladser . Som allerede nævnt , faldende genstande --- herunder værktøjer --- er en af de vigtigste årsager til skade .
6 .
Sørg for at alle hjul er låst på en mobil stillads .

7 .
Der skal være let og sikker adgang til skafottet . Stiger skal være forsvarligt fastgjort og må ikke kompromittere stabilitet skafottet .

8 .
at forbyde flytning af alle stillads med arbejdstagere om bord . Arbejdstagerne bør være slukket skafottet , før det er flyttet endda et par fødder .

gode råd og advarsler


 • Seler og andre Faldsikringsmateriel bør anvendes i højden og arbejdstagere grundigt uddannet i brugen heraf.
 • Stillads udstyr skal inspiceres dagligt og ordentligt vedligeholdt .
 • Arbejdstagerne bør bekendt med et stillads -system på hver nyt job .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.