om opførelse sikkerhed veste

Et hundrede arbejdere dør hvert år i vej -og motorvej byggeri zoner , mange som følge af forbikørende biler og tunge udstyr . Byggeri Sikkerhedsveste tilbyder en måde at beskytte arbejdstagerne mod sådanne uheld

Formål


Byggeri Sikkerhedsveste tjener til at gøre arbejdstagere særdeles synlig for passerer bilister og tungt udstyr operatører i byggeriet zoner . Kræver arbejdere til fods , såsom flaggers , at bære højtprofilerede tøj kan hjælpe dem med at undgå at blive såret i en ulykke .

Typer


Statens Institut for Occupational Safety and Health , NIOSH , identificerer tre typer af veste : Klasse 1 , klasse 2 og klasse 3

klasse 1 veste er brugt på arbejde steder . med trafik hastigheder på 25 miles i timen eller derunder . Klasse 2 er for dårligt vejr og områder med trafik hastigheder over 25 miles i timen . Klasse 3 omfatter arbejde i områder med trafik hastigheder over 50 miles i timen med variabel vejrforhold .

Design


Sikkerhedsveste er designet i farverne fluorescerende gul-grøn , rød orange eller en blanding af de to . Reflekterende selskabstømning er lagt i striber eller et " X "form på ryggen og fronten for at maksimere synlighed . NIOSH anbefaler forskellige designs på forsiden og bagsiden for øget effektivitet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.