typer af behandlinger for flaskevand

Kommercielt solgt vand på flaske kan antage mange former . Det kan være destilleret vand, der er behandlet for at fjerne alle naturligt forekommende mineraler , " renset " vand , der er behandlet for at fjerne bakterier , pesticider og andre urenheder , og kildevand , der stiger naturligt fra en underjordisk grundvandsmagasin . Mineralvand er også solgt af flasken , det kan være kulsyre ( enten naturligt eller kunstigt ) og indeholder opløst mineral faste stoffer . Vand behandlinger for flaskevand indebærer enten en enkelt behandlingsmetode eller en kombination af dem . Forår og mineralvand er typisk udsættes for minimal rensning .

omvendt osmose


I omvendt osmose system , pres tvinger vand gennem en porøs membran , som kun vil indrømme vandmolekyler igennem det, frafiltrere større molekyler af organisk stof , mineralske urenheder , bakterier og endda virus . Den ene side af membranen vil indeholde de deraf renset vand , og den anden side vil indeholde de indsamlede urenheder og patogener . Omvendt osmose -filtrering er et meget effektivt vandbehandlingsanlæg , med de største ulempe er , at det tager tid at filtrere store mængder vand . Det kræver også konstant vedligeholdelse . Omvendt osmose er normalt bruges til " renset " aftappet vand .

ozonisering


Ozon er en ilt molekyle af tre iltatomer , og er en oxiderende agent , der ødelægger bakterier , vira og mug , når pumpes ned i vand . Ud over at være en effektiv behandling af biologiske agenser , også ozon udfælder mineralsk forurenende stoffer såsom svovl og jern , som derefter filtreres ud af vandet på anden vis . En fordel for ozon , er , at ozonmolekyler vende tilbage til ren ilt , efterlader ingen rester . Ozon anvendes sammen med andre vandrensning metoder .

Aktiveret Carbon


Kornet aktivkulfiltre indeholder fine kulpartikler at rense vand ved at absorbere og holde biologiske og kemiske forurenende stoffer på kulstof partikel overflade . Den carbon partiklen er også porøs , tillader mindre forureninger at komme ind og blive fanget i det . Filtre , der består af mere komprimeret solide blokke af kulstof er også bruges til at filtrere vand . Disse er mere effektive end kornet kulfiltre frasortere meget mindre partikler eller bakterier . Aktivt kul er også effektiv til at fjerne forurenende kemiske stoffer , såsom opløsningsmidler

Destillation


Destillation renser vand ved kogning det til en bestemt temperatur . vandmolekyler derefter fordampe , efterladende mineralske urenheder . Dampen er så kanaliseres og afkøles , efterhånden kondenserende tilbage i renset vand i en anden beholder . Destillation har den fordel, at det ikke kræver kemisk desinfektion til at dræbe bakterier og virus . Det vil dog ikke udelukke forurenende stoffer, som har lavere kogepunkter , såsom opløsningsmidler eller klor biprodukter , da disse vil fordampe med vand molekyler og forurene vandet destillatet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.